Arrangementen zoeken

Romantiek op de Wijngaard! Hoe leuk, lekker samen picknicken tussen de wijnranken. Plop een flesje open geniet van een heerlijke picknick en bovenal van het goede gezelschap. Het Wijngoed is gelegen in Gendringen op het randje van de Achterhoek en het Montferland. Ongedwongen genieten op een prachtige locatie.
Stap tussen 3 juni en 31 oktober in de wereld van de eeuwenoude Demmerikse polder en beleef samen met een groep de cultuur en natuur langs het oude spoor. U kunt dit uitje elke donderdag en zondag al vanaf 2 personen reserveren. Heerlijk de natuur in, wandelen en genieten van de natuurschoon.
Een groepsarrangement om de regio Montferland samen met uw groep te ontdekken. U wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie met wat lekkers, brengt een bezoek aan Kasteel Huize Bergh en het Wijngoed in Montferland en bij terugkomst staat er weer een heerlijke lunch of een heerlijk diner op u te wachten.
Beleef Giethoorn met een mooie vaart van 2 uur in uw eigen fluisterbootje. Geniet vanaf het water en ontdek dit sfeervolle dorp. In uw eigen fluisterbootje geniet u van de mooie aangezichten, bijzondere huisjes en mooie wateren. Als u terugkomt bij het restaurant staat er een uitgebreide high tea voor u klaar op het terras.…
Het terras is open en tijd om weer wat leuks te gaan doen! Geniet van een heerlijke en zeer uitgebreide high tea op het terras aan het water in Giethoorn en aansluitend gaat u 2 uur solexen rondom Giethoorn. U kunt uiteraard voor de high tea het sfeervolle dorp nog even gaan verkennen. Ga weer…
Tijd voor een actief en gezellig dagje weg met vriendinnen? Tijdens deze dag ga je lekker touren op de e-chopper en staat er ook nog een heerlijke High Tea voor jullie klaar. Genieten in de natuur en rondrijden op de e-chopper.
Fietsen of wandelen van restaurant naar restaurant. Met deze Bunkertocht genieten jullie van heerlijke gerechten in verschillende restaurants. Tussen de gerechten door worden jullie vermaakt met een leuke route die u langs de Kunstbunker (een goed bewaard geheim in Overijssel) en mooie bos- en houtwal landschappen brengt.
Tijd om aan boord van ons klassieke stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft, de Biesbosch te ontdekken. Tijdens dit 5 uurs dagarrangement gaat u de Biesbosch ontdekken inclusief vaartocht van 3 uur.
Ontdek de Biesbosch met deze heerlijke avondtocht. Ontdek de leefomgeving van de bever en geniet van een heerlijk diner.
Een arrangement van 4 uur. Samen met uw gezelschap gaat u in de ochtend of in de middag varen door dit mooie natuurgebied. U geniet van een ontvangst met koffie en wat lekkers, een mooie vaartocht en een heerlijke lunch.
Met uw gezelschap altijd al eens de vestingstad Willemstad of Heusden willen bezoeken? Tijdens dit dagarrangement van zo'n 7 uur maken wij dit mogelijk. U vaart 4,5 uur waarbij op ook nog een heerlijke lunch wordt geserveerd.
Bent u op zoek naar een leuke en goede locatie voor een familie- of vriendenuitje? U wilt ontspannen op het water en van een culinaire lunch of diner genieten? Wij bieden u een 7 uurs arrangement met deze ingrediënten.