Arrangementen zoeken

Tijd voor een actief en gezellig dagje weg met vriendinnen? Tijdens deze dag ga je lekker touren op de e-chopper en staat er ook nog een heerlijke High Tea voor jullie klaar. Genieten in de natuur en rondrijden op de e-chopper.
Fietsen of wandelen van restaurant naar restaurant. Met deze Bunkertocht genieten jullie van heerlijke gerechten in verschillende restaurants. Tussen de gerechten door worden jullie vermaakt met een leuke route die u langs de Kunstbunker (een goed bewaard geheim in Overijssel) en mooie bos- en houtwal landschappen brengt.
Tijd om aan boord van ons klassieke stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft, de Biesbosch te ontdekken. Tijdens dit 5 uurs dagarrangement gaat u de Biesbosch ontdekken inclusief vaartocht van 3 uur.
Ontdek de Biesbosch met deze heerlijke avondtocht. Ontdek de leefomgeving van de bever en geniet van een heerlijk diner.
Een arrangement van 4 uur. Samen met uw gezelschap gaat u in de ochtend of in de middag varen door dit mooie natuurgebied. U geniet van een ontvangst met koffie en wat lekkers, een mooie vaartocht en een heerlijke lunch.
Met uw gezelschap altijd al eens de vestingstad Willemstad of Heusden willen bezoeken? Tijdens dit dagarrangement van zo'n 7 uur maken wij dit mogelijk. U vaart 4,5 uur waarbij op ook nog een heerlijke lunch wordt geserveerd.
Bent u op zoek naar een leuke en goede locatie voor een familie- of vriendenuitje? U wilt ontspannen op het water en van een culinaire lunch of diner genieten? Wij bieden u een 7 uurs arrangement met deze ingrediënten.
Het decor van de oude Havezathe met de ruïnes van een oud kasteel en een tocht door een uniek natuurgebied maakt het de tocht super spannend. En als je een beetje geluk hebt kun je nog wild spotten ook.
Geniet van een high tea vaartocht op onze intieme salonboot vol Engelse lekkernijen en heerlijke luxe hapjes. De rondvaart duurt 1 uur en 45 minuten en de schipper/gids vertelt u onderweg het een en ander over de omgeving waar u vaart. Met deze prive vaartocht ontdekt u Amsterdam met alleen uw eigen gezelschap en onder…
Stap in de wereld van Peaky Blinders en ga terug naar een tijd waar auto's het straatbeeld nog niet bepaalden. Terug naar een tijd van Koetsen, paard en wagen, pracht en praal, maar ook de eenvoud van die tijd. Geniet van een heerlijke Engelse High tea of dineer in Peaky Blinders stijl
Vaar mee met onze diner rondvaart van 2,5 uur. Ervaar de bedrijvigheid in de havens en de Rotterdamse skyline en bezienswaardigheden vanaf het water. Terwijl je van de uitzichten geniet, geniet je ondertussen ook van onze heerlijke gerechten. Op het buitendek kan je tussendoor lekker uitwaaien.
Een prachtige dag om de Weerribben te ontdekken. Stap in een kano of fluisterboot en ervaar de flora en fauna van de Weerribben aan de hand van een mooie route. U kunt bij dit arrangement kiezen uit 4 verschillende programma's en starttijden dus maak uw keuze en kom genieten in dit bijzondere stukje natuur.