Super groepsuitje op het water – Fout Feestje op de Maas met een 4 uur durende rondvaart

Bij dit Fout Feestje op de Maas is inbegrepen:

  • Boothuur voor 4 uur
  • Onbepert bier, fris en wijn
  • Een avondvullend entertainmentprogramma met Johnny en Sharona
  • Hollands hapjesbuffet

Prijs: € 95,00 p.p. bij minimaal 40 personen

De prijs van dit Fout Feestje op de Maas is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Fout Feestje op de Maas

Een fout feestje op de Maas, en niet zomaar één. Een unieke ervaring met gastheer en entertainer Johnny. Een avond met foute muziek, foute outfits en de lekkerste hapjes. Ons motto? Hoe fouter, hoe beter! We toveren ons schip om tot een decor zoals je het nog nooit heb gezien inclusief discobal en lichtshow. We ontzorgen jou en jouw gasten volledig voor een onvergetelijke avond!

Het programma

Gastheer Johnny ontvangt je op de loopplank! Als iedereen aan boord is gaan de trossen los. Letterlijk én figuurlijk. Johnny en de hart-versnellende bloedmooie Sharona entertainen je de hele avond. En zij zullen niet de enige zijn: johnny is altijd op zoek naar nieuw talent en ook deze avond is hij vastberaden dit te vinden. Je wordt uitgenodigd om samen met Sharona het optreden van je leven te geven: iedereen mag voor de microfoon. Met uiteenlopende jukeboxkrakers wordt het een feest van herkenning. We varen van 20:00 00:30 uur en ondertussen is het Hollandse hapjesbuffet geopend. Dit buffet bestaat uit diverse kaassoorten, patés, gevulde eieren, asperges met ham, salades, diverse worsten, zalm, paling, haring, zure haring, kippenvleugels, kruidenboter, toast en stokbrood.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het schip beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels