Image Alt

Heuvelland

Golvend en glooiend Heuvelland

Wanneer u aan Heuvelland denkt? Denkt u aan wandelgebieden, ongerepte bossen en eindeloos veel weilanden. U kunt tot rust komen en wandelen langs de Geul en de Gulp. Laat u verrassen door de prachtige vergezichten. U kunt in deze regio op ontdekkingstocht gaan.

Wist u dat dit landschap is bekroond met 5 sterren? De sterren staan voor de belevingswaarde, ecologische waarde, cultuurhistorische waarde, mogelijkheid tot (natuur) recreatie en het unieke karakter van het gebied.

Highlights die u niet mag missen!

Drielandenpunt: op de Vaalserberg bevindt zich het Drielandpunt. Op het drielandenpunt komen de grenzen van Duitsland, België en Nederland samen. Circa 1 miljoen mensen bezoeken jaarlijks dit unieke punt.

Outdoorkarting Vaals: ga de strijd met elkaar aan op de enige buitenbaan in Limburg. De kartbaan heeft snelle lange bochten afgewisseld met een haarspeldbocht. In de kartbaan vindt u ook hoogteverschil die zorgt voor een maximale spanning.

Golfbaan Hoog Vaals: bent u een golfliefhebber of wilt u de golfsport ervaren? Sla een balletje op de 9 holes par 3 baan. Voor de beginnende golfer is deze golfbaan een mooie uitdaging, maar ook voor de gevorderde speler is de baan een sportieve krachtmeting.

Arrangementen in Heuvelland