4 Uur durende groepsrondvaart – Feestje op de Maas

Bij dit Feestje op de Maas is inbegrepen:

  • Boothuur voor 4 uur
  • Onbeperkt drank (Hollands assortiment)
  • Diverse lekkere hapjes
  • Satébuffet
  • Zoutjes en nootjes op tafel

Prijs: € 85,00 p.p. bij minimaal 40 personen

De prijs van dit Feestje op de Maas is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Feestje op de Maas

Jouw feestje op een boot op de Maas? Vaar langs de mooiste landschappen met een biertje, wijntje of frisje in je hand. Kom onbezonnen feest vieren zonder rekening te houden met de buren. Samen met uw gezelschap beleeft u een heerlijke dag/avond op het water vanuit Heusden.

Aan alles wordt gedacht

Jouw feest bij ons betekent ontspannen genieten. Het personeel aan boord voorziet jouw gasten van drankjes en hapjes, variërend van bitterbal tot heerlijke amuse. Op tafels staan nootjes en zoutjes en de gasten kunnen bij onze bar zelf hun drankjes halen. Het enige wat jij hoeft te doen is feest vieren. Ongeveer één uur voordat de boot weer terugkeert in de haven serveren we een heerlijk satébuffet. Denk aan satéstokjes, salades, kroepoek en stokbrood.

Je kunt de afvaartijd helemaal zelf bepalen. Het is zelfs mogelijk entertainment los bij te boeken. Waar wacht je nog op? Voetjes van de vloer en gaan!

Rolstoeltoegankelijkheid

Het schip beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels