Super groepsuitje Skihut op de Maas – Themafeest met Rondvaart vanuit Heusden

Bij deze Skihut op de Maas rondvaart is inbegrepen:

  • Boothuur voor 4 uur
  • Ontvangst met een glaasje Glühwein
  • DJ met geweldige muziek
  • Onbeperkt bier, wijn en fris
  • Uitgebreid stampotbuffet

Prijs: € 100,00 p.p. bij minimaal 40 personen

De prijs van deze Skihut op de Maas rondvaart is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Skihut op de Maas rondvaart

Trek je tiroler outfit maar uit de kast want we toveren onze boot om tot echte skihut! Geen skihut op de berg, maar een skihut op de boot. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas glühwein. Binnen staat er een uitgebreid stampotbuffet voor je klaar! Beleef tijdens deze 4 uur durende vaart op top tijd met jouw vrienden en/of familie.

Lekker feesten zoals in Tirol

De DJ start de avond rustig, zodat iedereen kan genieten van het eten. Zodra het eten op is kunnen de remmen los. Tiroler muziek, bekende schlagers en feestmuziek zorgen ervoor dat het dak van de boot er gegarandeerd afgaat. Om 00.00 uur komt de boot weer aan in Heusden. Het feest is helaas ten einde, maar jij bent een mooie ervaring rijker. Voor het eten bieden we een stampotbuffet aan. Deze is inclusief hutspot, boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, rookworst, gebakken spek, gehaktballen in de jus, spareribs, hachee, appelmoes en Amsterdamse en zilveruien. 

Rolstoeltoegankelijkheid

Het schip beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels