Arrangementen zoeken

Op stap met vriendinnen en toeren met de e-chopper. Genieten van een heerlijke tour door de Achterhoek op de e-chopper. Met het Tour de Boer arrangement geniet je samen met je vriendinnen van een onvergetelijke dag in Achterhoek.
Tijd voor een actief en gezellig dagje weg met vriendinnen? Kies dan voor de Escaperoom X-Cube met aansluitend een heerlijke high tea. Genieten samen met vriendinnen van dit uitje.
Dit 3 Dagen actief op het water arrangement zit boordevol leuke, sportieve en actieve activiteiten waarbij u de mooie omgeving van Giethoorn gaat ontdekken. Fluistervaren, suppen, kanoen op het water en natuurlijk ook genieten langs het water met een heerlijke fietstocht en wandeling. Ook voor de inwendige mens wordt uitstekend gezorgd dus lekker compleet verzorgd…
Stap op de E-chopper in Ossenzijl en geniet van de Weerribben, een fantastisch mooi Nationaal Park. Toeren over mooie paden langs de wateren en bootjes kijken. Onderweg maakt u een stop voor een lekkere Wiedenlunch en toert u na de lunch weer terug naar uw opstapplek.
Maak een heerlijke wandeling, stap op de e-chopper, maak een tocht met de fluisterboot of ga heerlijk toeren in een Dafje en ontdek de Weerribben. Geniet vervolgens van een heerlijke high tea.
Ontdek de prachtige omgeving van Giethoorn met de E-chopper en het pittoreske dorp vanaf het water in een fluisterboot en combineer deze leuke activiteiten met luxe hamburger special, hotdog of kies voor een high tea, high burger of Burgers & Beer.
Pak de e-chopper en maak een prachtige toer door het Nationaal Park op de stille chopper en onderweg stopt u voor een uitgebreide Wiedenlunch. Na de lunch stapt u weer op en toert u door de rustieke omgeving van de Weerribben. Terug op locatie geniet u samen gezellig even na onder het genot van een…
Ontdek Nationaal Park de Weerribben per E-chopper. Heerlijk toeren door het prachtige landschap. Onderweg stopt u even voor een hapje en een drankje en toert u weer lekker door. Als u terug komt staat er een heerlijke high wine of high beer voor klaar om gezellig even na te praten..
Ontdek de Weerribben per E-chopper en geniet onderweg van een hapje en drankje en een heerlijke lunch. Gezellig met z'n tweetjes of een dagje toeren met vrienden of familie. Beleef een bijzondere dag door Nationaal Park de Weerribben.
Professioneel lasergamen op elke gewenste locatie. Kiest u voor indoor of outdoor lasergamen? Op uw eigen of op onze locatie? Alles is mogelijk. Leuk groepsuitje als aanvulling op uw familiedag of vriendendag.
De elektrische step is uitermate geschikt om door de mooie Achterhoek te rijden. De sterke elektromotor zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten zonder te bewegen. De maximale snelheid is 25 km/uur. Maak kennis met de elektrische step en geniet van de stilte in de Achterhoek.
Montferland staat bekend om zijn vele MTB routes dus wilt u met vrienden er een weekendje of zo een paar dagen tussendoor op uit en deze schitterende omgeving verkennen dan is overnachten aan de voet van de bossen natuurlijk fantastisch. De B&B heeft 2 sfeervolle kamers. Kom ook heerlijk mountainbiken en genieten in deze prachtige…