Arrangementen zoeken

Ook in de winter is het genieten in Overijssel. Met dit speciaal samengestelde Giethoorn en Weerribben arrangement ontdekt u in 2 dagen de leukste plekjes. Giethoorn kan in de zomer erg druk zijn terwijl u de winter alle ruimte heeft. Genieten van een kop snert, een heerlijke gourmet en een fijne overnachting in een Chatel.
Tiktak, Tiktak... redden jullie het om op tijd te ontsnappen uit de X-Cube Escape Room? Ontdek het tijdens dit spannende mannenweekend op de Veluwe. Daarnaast staat er ook nog een avondje bowlen op de planning en wordt er aan de inwendige mens gedacht met Ribs & Wings om jullie vinger erbij af te likken!
Met een unieke ligging op de Sallandse Heuvelrug is dit 4-sterren hotel een heerlijke plek voor een weekendje weg met de mannen. Tijdens jullie verblijf staat er een extreem leuk uitje op de planning; E-Flyboarden. Ook is dit arrangement inclusief lunchpakketje en een uitgebreid diner in het restaurant van het hotel.
Op zoek naar een sportief vrijgezellenuitje waarbij hilariteit gegarandeerd is? Beleef een ware E-flyboarding Experience in Overijssel en vlieg over het water. Maak herinneringen die jullie over 10 jaar nog steeds bij blijven. Daarnaast maakt een koel drankje en een heerlijke BBQ of pizza's uit een echte steenoven dit vrijgezellenuitje compleet!
Zin in een ware belevenis met de mannen? Boek dan dit extreem leuke mannenuitje en ervaar hoe het is om op het water te vliegen. E-Flyboarden met je vrienden en herinneringen maken je niet snel meer vergeet! Daarnaast sluiten jullie de middag af met een verdiend koel drankje en een heerlijk BBQ of pizza's uit…
Op stap met vriendinnen en toeren met de e-chopper. Genieten van een heerlijke tour door de Achterhoek op de e-chopper. Met het Tour de Boer arrangement geniet je samen met je vriendinnen van een onvergetelijke dag in Achterhoek.
Dit 3 Dagen actief op het water arrangement zit boordevol leuke, sportieve en actieve activiteiten waarbij u de mooie omgeving van Giethoorn gaat ontdekken. Fluistervaren, suppen, kanoen op het water en natuurlijk ook genieten langs het water met een heerlijke fietstocht en wandeling. Ook voor de inwendige mens wordt uitstekend gezorgd dus lekker compleet verzorgd…
Stap op de E-chopper in Ossenzijl en geniet van de Weerribben, een fantastisch mooi Nationaal Park. Toeren over mooie paden langs de wateren en bootjes kijken. Onderweg maakt u een stop voor een lekkere Wiedenlunch en toert u na de lunch weer terug naar uw opstapplek.
Maak een heerlijke wandeling, stap op de e-chopper, maak een tocht met de fluisterboot of ga heerlijk toeren in een Dafje en ontdek de Weerribben. Geniet vervolgens van een heerlijke high tea.
Ontdek de prachtige omgeving van Giethoorn met de E-chopper en het pittoreske dorp vanaf het water in een fluisterboot en combineer deze leuke activiteiten met luxe hamburger special, hotdog of kies voor een high tea, high burger of Burgers & Beer.
Pak de e-chopper en maak een prachtige toer door het Nationaal Park op de stille chopper en onderweg stopt u voor een uitgebreide Wiedenlunch. Na de lunch stapt u weer op en toert u door de rustieke omgeving van de Weerribben. Terug op locatie geniet u samen gezellig even na onder het genot van een…
Ontdek Nationaal Park de Weerribben per E-chopper. Heerlijk toeren door het prachtige landschap. Onderweg stopt u even voor een hapje en een drankje en toert u weer lekker door. Als u terug komt staat er een heerlijke high wine of high beer voor klaar om gezellig even na te praten..