Avontuurlijk dagje uit op de Veluwe met racen in een F1 Simulator en X-Cube Escaperoom

Bij dit spannend dagje uit op de Veluwe is inbegrepen:

  • 1 Uur racen in een F1 Simulator
  • X-Cube Escaperoom (30 minuten)
  • Tafelgrillen

Prijs: vanaf € 61,50 ,- p.p. bij minimaal 4 personen.

Optioneel bij te boeken:
Ontvangst met koffie/thee en gebak
Ontvangst met 2-gangen lunch

De prijs van dit spannend dagje uit op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Spannend uitje met vrienden op de Veluwe

Zin in een bloedstollend spannend en avontuurlijk dagje uit met vrienden? Laat jouw skills als Formule 1 coureur zien tijdens een race tegen jouw vrienden in een geavanceerde simulator! Ben jij de nieuwe Max en pak jij pole position? Na deze race tegen elkaar is het tijd om samen te gaan werken in de high tech X-Cube Escaperoom en met elkaar de beste tijd neer te zetten. Deze geweldige dag vol adrenaline sluiten jullie af met tafelgrillen!

Racen als Max tegen jouw vrienden in een F1 simulator

Dit vakantiepark op de Veluwe heeft de beschikking over de meest moderne F1 Expercience van heel Nederland; de Racelounge! In die Racelounge staan state of the art F1 simulatoren van Fanatec die door alle professionele SIM racers van Nederland worden gebruikt. Bovendien maakt onze Racelounge gebruik van een dik licht- en geluidsysteem, waardoor de beleving van het besturen van de race simulator nog harder binnenkomt dan normaal! Geloof ons; wij beloven je in ons F1 race center de ride of your life. Alsof je racet tegen Lewis Hamilton, Charles LeClerc, Carlos Sainz of Checo Perez! Dus heb je behoefte aan ‘Need for Speed’? Wil jij de nieuwe Max Verstappen van Nederland worden? Pak je biertje of je Redbull, neem een hap van je bitterbal, zet je race-face op en race tegen je vrienden op ons park!

Pak jij pole postion op het circuit van Zandvoort of op één van de andere 30 gave circuits?!

X-Cube Escaperoom op de Veluwe

De X-Cube is de digitale Escaperoom van de toekomst met een spannende verhaallijn! Je staat in een ruimte met dikke touchscreens voorzien van 5 kanaals Dolby Digitaal geluid. Samen met je vriendinnen ga jij raadsels oplossen, codes kraken, afluisterapparatuur opsporen en uiteindelijk de waarheid achterhalen. De X-Cube is 16m2 groot. Geluid, beeld en spel komen samen in het gethematiseerde spel. Je ervaart een bioscoop beleving door het 4K touchscreen. Haarscherp beeld aangevuld met vol geluid maakt de beleving compleet. De deur van de X-Cube is altijd open én het is rolstoelvriendelijk!

Je hebt een half uur of een uur de tijd. Werk als team dus goed samen om de hoogste score neer te zetten. Een ware spionnentraining voor de echte Jane Bonds van deze wereld! Weten jullie op tijd alles op te lossen en de beste tijd neer te zetten? Tiktak.. Tiktak..

Tafelgrillen

Tafelgrillen met vrienden; gezelliger kan het niet! Inclusief voorgerecht, vlees, vis, salades en friet! Wat is tafelgrillen precies? Dat is eigenlijk een combinatie van gourmetten, steengrillen en BBQ-en. En tafelgrillen doe je dus binnen. De gezelligheid van gourmetten gecombineerd met BBQ-en, maar dan het hele jaar door! Wat kun je allemaal eten tijdens het tafelgrill arrangement? Denk aan een lekker stokbroodje met kruidenboter en soepje vooraf. Heerlijk vlees zoals kipsaté, biefstuk, hamburgers, maar ook zalm, pangafilet en varkenshaas! Uiteraard serveren wij daar patat, sauzen en salades bij.