Arrangementen zoeken

Het restaurant, waar u het hele jaar rond als het ware in de tuin kunt dineren, is sinds 2005 onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin. De keuken van dit restaurant is Nederlands/Frans. Waar mogelijk wordt er gewerkt met producten uit de streek. Kom culinair genieten in de Achterhoek en blijf 2 nachten slapen…
Wilt u samen met uw vrienden een geweldige dag uit beleven in Montferland? Dan is dit zeker een aanrader! Stap op de scooter en maak een fantastische tocht door het Montferlandse landschap. Maak onderweg een stop voor een heerlijke pannenkoek en sluit de dag af met een heerlijke wijnproeverij.
Bent u dit jaar aan de beurt om een groepsuitje te organiseren? Kom naar Zeddam en beleef een fantastische dag uit met uw familie of vrienden. Ervaar het ambachtswerk in de molen en sluit deze dag met een heerlijke pannenkoek. Een pannenkoek om uw vingers bij af te likken.
Stap met uw familie of vrienden op de scooter en maak een prachtige scootertocht door het bosrijke Montferland. Vergeet onderweg niet te genieten van een drankje en snack. Sluit een frisse dag in de buitenlucht af met een pannenkoekenlunch of diner.
Beleef samen met uw vriendinnen een gezellige dag uit in het prachtige Montferland. Klets onder het genot van een uitgebreide Pancake Tea heerlijk bij. Sluit deze dag af met een heerlijke wandeling door het bos.
Kom samen met uw vriendinnen genieten in de historische kasteelstad 's-Heerenberg. Geniet samen van een heerlijke High Wine. U kunt de High Wine ook prima combineren met een bezoek aan de kasteelstad of bijvoorbeeld een scootertocht door de omgeving.
's Heerenberg is een hisorische stad die u gaat ontdekken tijdens een prachtige wandelroute. Tijdens deze wandelroute gaat u een bezoek brengen aan het museum 's-Heerenberg. Voor of na de wandelroute staat er voor u groep een heerlijke lunch klaar in ons restaurant.
De Kasteelstad 's-Heerenberg en haar omgeving is niet alleen historisch, maar ook prachtig om per fiets te ontdekken. Stap samen met familie of vrienden op de fiets en bezoek de omgeving met de vele bezienswaardigheden! De fietsroute combineert u met een heerlijke lunch en een culinair diner in ons restaurant. Een absolute tip voor een…
In de sfeervolle omgeving van het restaurant of in de zaal Trendy is het perfect genieten van een zeer smaakvolle complete High Tea. Samen met vriendinnen of familie geniet u van alles wat er aan tafel gebracht wordt. Onbeperkt thee drinken terwijl u gezellig bij kletst over van alles en nog wat. De rijkelijk gevulde…
Kom samen met uw vriendinnen of familie genieten in de historische kasteelstad 's-Heerenberg. Geniet na het maken van een wandeling door de Montferlandse bossen van een heerlijke High Tea. Ook kunt u er voor kiezen om een bezoek te brengen aan een van de best bewaarde en grootste kastelen van deze regio! Een ideale gelegenheid…
Een dagje weg met de hele vriendinnengroep is de perfecte manier om even aan het drukke leven te ontsnappen. Stap met vriendinnen op de solex en maak een fantastische toer door een bijzonder stukje Nederland en sluit de dag af met een gezellige en smaakvolle High Tea. Super leuk toch om met vriendinnen te doen!
Zin om met uw vriendinnen op stap te gaan? In Didam kunt u met uw vriendinnen een gezellige dag beleven. Step door de groene gebieden van de Liemers of kies voor het leuke Schots Golf. Praat onder het genot van een wijnproeverij gezellig bij met uw vriendinnen.