4-daags Fietsarrangement op een prachtig landgoed in Drenthe

Bij dit 4-daags fietsarrangement in Drenthe is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x Een 3-gangen à la carte diner op de 1e en 3e avond
  • 1x Een lunchpakketje voor onderweg
  • Gratis fietsroutes

Prijs: vanaf € 244,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 4-daags fietsarrangement in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Heerlijk fietsen in Drenthe

Maak een mooie tocht door de natuur of breidt uw route uit met een bezoek aan de stad. Met het lunchpakketje voor onderweg en een heerlijk 3-gangen à la carte diner bij terugkomst in het hotel hoeft u aan niets te denken. Dat wordt genieten!

Uniek hotel op top niveau

Temidden van bos en heide in het Drentse Exloo vindt u het even exclusieve als gastvrije hotel. Het hotel heeft naast 50 luxe comfortabele kamers een prachtig Wellness Centre waar vakkundige gastvrije medewerkers werken met exclusieve producten. Een binnenzwembad, een buitenzwembad en een midgetgolfbaan. Geniet van de omgeving met diverse fietsroutes. Mocht u geen fiets bij u hebben dan beschikt het hotel ook e-bikes.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 51 hotelkamers, een eigen wellness met zwembad en beautysalon. Het hotel is rolstoelvriendelijk en toegankelijk voor mindervaliden. Wilt u lekker sportief genieten in Drenthe dan beschikt het hotel ook over een tennisbaan, voetvolley en beachvolley veld, u kunt midgetgolfen en er ligt een golfbaan in de buurt van het hotel. 

Verder kunt u culinair genieten in het restaurant, is er een cafe / bar en heerlijk terras en brasserie. 

U kunt gratis parkeren bij het hotel en als u lekker wilt fietsen kunt u e-bikes huren, zijn er fietsroutes, is er een overdekte fietsenstalling en oplaadpunt voor e-bikes.