Romantisch & culinair genieten in Drenthe – 3 dagen

Bij dit Romantisch & culinair genieten in Drenthe is inbegrepen:

  • Ontvangst met een borrelplateau
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt met een glas Bubbels
  • 1x Een heerlijk romantisch 4-gangen à la carte diner op de dag van aankomst
  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles Bubbels
  • Gratis fiets- en wandelroutes

Prijs: vanaf € 174,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer Comfort.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit Romantisch & culinair genieten in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Romantisch & Culinair genieten in Drenthe

Met dit Romantisch Arrangement worden u en uw geliefde volledig in de watten gelegd. Dit begint al bij aankomst in het hotel waarbij u geniet van een heerlijk borrelplateau. ‘s Avonds schuiven jullie aan in het restaurant voor een romantisch 4-gangen à la carte diner en bij het ontbijt proost je op jullie liefde met een glas Bubbels.

Uniek hotel op top niveau

Temidden van bos en heide in het Drentse Exloo vindt u het even exclusieve als gastvrije hotel. Het hotel heeft naast 50 luxe comfortabele kamers een prachtig Wellness Centre waar vakkundige gastvrije medewerkers werken met exclusieve producten. Een binnenzwembad, een buitenzwembad en een midgetgolfbaan. Geniet van de omgeving!

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 51 hotelkamers, een eigen wellness met zwembad en beautysalon. Het hotel is rolstoelvriendelijk en toegankelijk voor mindervaliden. Wilt u lekker sportief genieten in Drenthe dan beschikt het hotel ook over een tennisbaan, voetvolley en beachvolley veld, u kunt midgetgolfen en er ligt een golfbaan in de buurt van het hotel. 

Verder kunt u culinair genieten in het restaurant, is er een cafe / bar en heerlijk terras en brasserie. 

U kunt gratis parkeren bij het hotel.