Single Post

Avonturenpark Hellendoorn

In de bossen ligt Avonturenpark Hellendoorn, ook wel het gezelligste familiepretpark van Nederland genoemd, verscholen. Het Avonturenpark heeft ruim 30 topattracties. Naast de verschillende attracties kunt u mooie shows bewonderen, maar er wachten ook avontuurlijke evenementen op u. Beleef een geslaagde dag uit in Avonturenpark Hellendoorn.

Slidepark

Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark van 5.000 vierkante meter. Het waterpark heeft maar liefst 11 waterglijbanen. Elke glijbaan is voorzien van een uitglijdbak. Echter is er geen zwembad aanwezig. Voor jong & oud is het waterpark leuk. De (aller) kleinsten kunnen spelen in een waterspeelplek.

Shows & entertainment

  • Het experiment: in het laboratorium doet professor NulNix experimenten. Wendy, zijn dochter, komt dit seizoen bij hem op bezoek. Wendy leert haar vader hoe social media werkt. Een interessant experiment levert dit op! Wilt u weten hoe het experiment verloopt? Kom in de weekenden of de vakanties naar het Avonturenpark.
  • Kareltje & Jasmijn: Kareltje is een vrolijke kok die houdt van slagroomtaarten. Jasmijn is eigenaresse van Hotel 999. Samen blijven zij komische avonturen. Het duo gaat dit seizoen op vakantie. Jasmijns hotel wordt namelijk gerenoveerd. Maar verloopt de vakantie wel vlekkeloos. Benieuwd hoe de vakantie van Kareltje en Jasmijn verloopt? U ziet het in de weekenden en in de vakanties.
  • Baba en Bella: de parkmascottes Baba en Bella wonen in ‘De Berenboom’. Rondom het huis zijn leuke avonturen te beleven. Jonge bezoekers worden door de pratende brievenbus geholpen om hun post bij Baba en Bella te bezorgen. Bovendien reageren de mascottes altijd persoonlijk op elke brief of tekening.

Evenementen

Jaarlijks organiseert het avonturenpark verschillende evenementen. De evenementen zijn meestal gericht op een bepaald thema of een feestdag. Bent u benieuwd welke evenementen er dit jaar op de agenda staan? Klik hier om de volledige agenda te bekijken.

Horeca & winkel

Bij een gezellige dag uit hoort een hapje en een drankje. Het Avonturenpark beschikt over meerdere horecagelegenheden. U vindt ze verspreid over het park. De horecagelegenheden beschikken over verschillende assortimenten.

De Winkel: in de winkel kunt u leuke souvenirs scoren of een stukje van het Avonturenpark mee naar huis nemen door de uitgebreide merchandise lijn.

Tickets & Tarieven

Wilt u een bezoek brengen aan het gezelligste familiepretpark van Nederland? Bestel uw tickets op www.avonturenpark.nl. Klik hier om uw parkeerticket aan te schaffen. Bent u van plan om Avonturenpark Hellendoorn meerdere keren per jaar te bezoeken? Bestel dan één van de abonnementen via de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Avonturenpark Hellendoorn op www.avonturenpark.nl.

Locatie

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Tel: 0548 – 659 159
E-mail: info@avonturenpark.nl
www.avonturenpark.nl