Single Post

Attractiepark Toverland

In het attractiepark kunt u magische momenten beleven. Tijdens uw bezoek begeeft u zich in een betoverende wereld met 35 attracties en shows. De attracties zijn verspreid over zes verschillende werelden. Stap in één van de vijf achtbanen, een wildwaterbaan of in een familie-attractie. Beleef een onbezorgde dag uit met uw gezin, familie of vrienden in magisch Toverland.

Werelden

 • Avalon: in deze wereld gaat u terug in de tijd van Merlijn. Stap in de sensationele achtbaan Fenix of geniet met het hele gezin van een boottocht in Merlin’s Quest. U wordt op het magische eiland in de mist dichterbij de bron van het eeuwige leven gebracht.
 • Ithaka: wie kent nu niet het paard van Troje? Wanneer u het paard kent dan kent u ook Ithaka. Wees moedig en stap in de avontuurlijke attracties.
 • Port Laguna: wist u dat in deze havenstad altijd de zon schijnt? Ontdek uw eigen magie aan de voet van vuurtoren Solaris. Magische taferelen komen tot leven door tovenaars in spé. Welke taferelen laat u tot leven komen? Ontdek het tijdens uw bezoek aan deze wereld.
 • Magische Vallei: in de kleurrijke wereld kunt u magie beleven in de fantasierijke attracties. Kom tot rust op het mooie terras en laat u verrassen door een sierlijk waterballet.
 • Wunderwald: ervaar het Oostenrijkse leven in Wunderwald. Trek uw lederhose uit de kast, want er staan indoor Oostenrijkse avonturen op u te wachten!
 • Land van Toos: de (aller) kleinsten kunnen in het Land van Toos hun hart ophalen. Een overdekte wereld vol attracties en speeltoestellen. Beleef een groot feest in het Land van Toos.

Eten & drinken

Attractiepark Toverland heeft maar liefst 9 horecagelegenheden. Kiest u voor een verse bereide Italiaanse pizza of voor een gerecht van het à la carte restaurant?

 • The Flaming Feather: in themawereld Avalon vindt u het restaurant. Een herberg vol met mythes en oude legendes. Geniet samen met uw gezin van een bourgondische lunch of een heerlijk diner. Op de kaart staan smaakvolle vlees- en visgerechten, maar u kunt ook de Proefplank delen met uw gezelschap. Wilt u verzekerd zijn van een tafel? Reserveer online een tafel via www.toverland.nl.
 • Smouldering Roast: maak na een spannende rit in Fenix een tussenstop bij Smouldering Roast. Neem plaats op het terras en geniet van een heerlijk kipgerecht, frietjes, een koude of warme drank.
 • Katara Plaza: het restaurant biedt voor elk wat wils. Geniet van een heerlijke kop cappuccino, een vers belegd broodje of een Turkse pizza. Sluit een geslaagde dag uit af met een heerlijke Swirl met zelfgekozen toppings.
 • Biergarten: centraal in het restaurant staat gezelligheid. Kiest u voor één van de speciaal bieren of toch liever voor een warme chocolademelk?

Bekijk op www.toverland.nl het aanbod aan horecagelegenheden.

Shows & entertainment

Een bezoek aan Toverland is niet compleet zonder een bezoek aan één van de fantastische parkshows. De shows richten zich vaak op een bepaald thema of seizoen. Bent u benieuwd welke shows er dit jaar te zien zijn? Klik hier om de shows te bekijken.

Souvenirs & shops

In de shops kunt u een mooi aandenken voor thuis aanschaffen. De shops bieden leuke souvenirs zoals een toverstaf of laat uw familie versteld met geheime trucs.

 • Mundo Magica: in de shop heeft elk themagebied een eigen plek. De verschillende vitrines komt magie tot leven. Magische en bijzondere souvenirs zijn verkrijgbaar in de shop.
 • Magistralis’ Magic Store: magische kostbaarheden en flessen die op het strand van Port Laguna aanspoelen, worden verzameld door de familie Magistralis. Bewonder de verzameling in de Magic Store.
 • Trojaanse Schatten: in de shop kunt u uw foto bekijken na een rit in de attractie ‘Troy’. Naast het bekijken van uw foto vindt u hier diverse stoere souvenirs van Troy. Van kleding tot schoolaccessoires.
 • Mercado Lúdico: u vindt in Port Laguna enkele spelkramen. Win één van de gewilde prijzen. Aan een aantal welbekende spellen is door de spelmeesters een geheel eigen draai gegeven.

Benieuwd naar het aanbod aan shops in Toverland? Klik dan hier.

Tickets

Heeft u binnenkort een bezoek aan Toverland op de agenda staan? Bestel nu alvast uw tickets op www.toverland.nl. Wilt u jaarlijks meerdere keren in het attractiepark avonturen beleven? Bestel één van de abonnementen op de website.

Openingstijden

Heeft u al een datum in gedachte wanneer u naar Toverland wil komen of bent u zich nog aan het oriënteren? Op www.toverland.nl kunt u de openingstijdenkalender bekijken voor de actuele openingstijden.

Parkeren

Parkeer uw auto op de parkeerplaats van Toverland. Zowel online als in het park (ticketautomaten voor de hoofdentree en de Gastenservice) kunt u een parkeerticket kopen. Bij het attractiepark kunt u geen elektrische auto opladen. Indien u in het bezit bent van een Europese Invalidenparkeerkaart dan kunt u dichterbij parkeren. Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters op.

Fietsenstalling: u kunt kosteloos uw fiets parkeren in de onbewaakte fietsenstalling. De fietsenstalling ligt ter hoogte van de Wandelpromenade richting de entree in Port Laguna. U kunt deze vanuit de openbare weg benaderen.

Bereikbaarheid

Met de auto

 • Vanuit Nijmegen: volg de A73 richting Venlo. Neem afrit 9 (Venray) en ga aan het einde van de afslag links. Bij de tweede rotonde linksaf richting Ysselsteyn. Vervolg de weg rechtdoor, deze gaat over in N277 Middenpeelweg. Blijf op deze weg en volg de borden ‘Toverland’.
 • Vanuit Roermond: volg vanaf Roermond de A73 naar Venlo/Nijmegen. Ga bij Venlo knooppunt Zaarderheiken de A67 op richting Eindhoven. Volg vanaf afrit 38 de ANWB-borden ‘Toverland’.
 • Vanuit Eindhoven: snelweg A67 richting Venlo. Neem afrit 38 Helden-Sevenum. Sla aan het einde van de afslag linksaf onder de snelweg door. Volg de borden ‘Toverland’.

Openbaar vervoer

Vanuit station Horst-Sevenum is er een directe busverbinding van en naar Attractiepark Toverland. Plan uw reis naar Toverland via 9292.

Locatie

Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Tel: + 31 (0) 77 467 70 50
E-mail: info@toverland.nl
www.toverland.nl