Single Post

Attractie & Vakantiepark Slagharen

In Nederland kunt u het Wilde Westen ontdekken in Attractie & Vakantiepark Slagharen. Ga als cowboy of indiaan op avontuur in meer dan dertig spannende attracties. Naast het opzoeken van de spanning kunt u ook genieten van de adembenemende shows.

Eten & Drinken

Het attractiepark heeft meerdere horeca locaties. De horeca locaties bieden voor ieder wat wils. Onderstaande horeca locaties zijn een greep uit het aanbod.

 • Big Jake Dinner House: de horeca locatie ligt centraal op het Fonteinplein. Bij het Big Jake Dinner House kunt u elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en aan het eind van de dag van een Western Dinner Buffet.
 • Subway: heeft u zin in een versbereide sandwich of salade? Dan bent u hier aan het juiste adres! Stel uw eigen broodje samen en aanschouw hoe de sandwich artists uw gepersonaliseerde broodje maken. Voor de kinderen is er een speciaal kidsmenu samengesteld.
 • Randy’s Pizza & Pasta: bent u een echte pasta- of pizzaliefhebber? Neem plaats bij Randy’s en kies uw favoriete pasta of pizza uit. U kunt zelfs kiezen voor een familie pizza van wel 50 centimeter doorsnede.

Bekijk hier aan het aanbod aan horeca locaties.

Shops & Games

In het attractiepark kunt u een bezoek brengen aan één van de vele winkels of een spel spelen. Wie weet wint u een leuke prijs met één van de spellen.

 • Main Store gifts & souvenirs: u kunt in deze winkel een souvenir aanschaffen van Randy & Rosie, maar ook van de Gold Rush. Maak uw eigen Slagharen shirt of scoor een Harry Potter item.
 • Sweeny’s Sweeties: in de winkel kunt u uw hart ophalen aan de kleurrijke en smakelijke lekkernijen. Kiest u voor snoep, een donut, een wafel of toch voor een heerlijk baksel?
 • Photo Saloon: maak een blijvende herinnering door uw Wild West avontuur te laten vereeuwigen. Verkleed u als cowboy of cowgirl en lach naar het vogeltje.

Benieuwd naar het aanbod aan Shops & Games? Klik hier om het ruime aanbod te bekijken.

Vakantiepark

Ervaar de sfeer van cowboys, saloons, wigwams en haciënda’s in het vakantiepark. U kunt overnachten in één van de diverse Wild West-accommodaties. Het vakantiepark biedt voor ieder wat wils.

Accommodaties

 • Raccoon Lodge: de inspiratie van de lodge is tot stand gekomen door het thema American Indian. De lodge is rustig gelegen en ingericht voor maximaal 6 volwassenen. Het attractiepark ligt op slechts 5 tot 10 minuten loopafstand.
 • Cowboy Cottage: de cottage bevindt zich op enkele minuten loopafstand van het attractiepark. Waan u in Wild Westen in deze cottage. Elke cottage is bovendien vrijstaand.
 • Nevada: na een dag vol avontuur kunt u heerlijk tot rust komen in de luxe lodge. De lodge biedt plaats aan 6 personen. Elke lodge is vrijstaand, huisdier- en rookvrij.
 • Nevada Deluxe: u kunt in stijl overnachten in één van de twee vrijstaande Nevada Deluxe. Kijk vanuit de jacuzzi in de tuin uit op het reuzenrad. De accommodatie biedt plaats aan 6 personen.
 • Hacienda: ervaar het zonnige Mexico in Slagharen. De accommodatie staat in het park en u stapt zo een attractie in. Alle Hacienda’s zijn vrijstaand.
 • Yellowstone: wist u dat het Yellowstone National Park één van de grootste natuurgebieden van Amerika is? Ervaar de sfeer van het natuurgebied in het vakantiepark. De lodge is luxe ingericht en biedt plaats aan 4 personen.
 • Colorado: houdt u van kamperen, maar wilt u de luxe ervaren van een vakantiehuisje? Kies dan voor de Colorado mobilehome. Een volledig ingerichte mobilehome waarbij u uw auto kunt parkeren naast uw accommodatie.
 • Missouri: de accommodatie laat u de sfeer ervaren van halverwege de 19e eeuw in Amerika. Halverwege de 19e eeuw gingen gezinnen met een chuck wagon richting het westen om hun geluk te beproeven. Beproef uw geluk in de nieuwe en luxe lodge die van alle gemakken is voorzien.
 • Wigwam Deluxe: heeft u altijd al eens willen ervaren hoe indianen slapen? Overnacht in een wigwam en u zult het ervaren. Het attractiepark bevindt zich op loopafstand. Elke wigwam is voorzien van moderne faciliteiten.
 • Campingplaats: op de camping komt het beste uit twee werelden samen. Namelijk overnachten op een luxe camping in een afwisselde omgeving van het Vechtdal en alle faciliteiten van het attractie & vakantiepark binnen handbereik. De camping biedt ruime plaatsen aan campers, caravans en tenten. Tevens kunt u gebruik maken van de gratis moderne sanitaire voorzieningen.

Benieuwd naar de accommodaties van het Attractie & Vakantiepark? Klik hier voor meer informatie over de diverse Wild West-accommodaties.

Waterpark Aqua Mexicana

U waant zich in Mexicaanse sferen met kleurrijke veranda’s tijdens uw bezoek aan het waterpark. Het waterpark beschikt over twee waterspeeltuinen, een groot subtropisch zwembad, een bubbelbad en twee sprayparken. De (aller) kleinsten kunnen heerlijk spetteren in de waterspeeltuin. Naast zwemmen kunt u ook de tien verschillende glijbanen ontdekken. De hoogste glijbaan is maar liefst 12 meter hoog.

Prijzen

Wilt u een bezoek brengen aan Slagharen? Bestel uw tickets op www.slagharen.com. Bent u van plan om Slagharen meerdere keren per jaar te bezoeken? Bestel dan één van de abonnementen via de website.

Openingstijden

Brengt u binnenkort een bezoek aan attractie & vakantiepark Slagharen? Bekijk de actuele openingstijden van het attractiepark op www.slagharen.com. Klik hier om de actuele openingstijden te bekijken van Aqua Mexicana.

Parkeren

Wanneer u een bezoek brengt aan Slagharen kunt u uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats tegenover de hoofdingang. U kunt een parkeerticket aanschaffen bij de automaten, kassa’s en de receptie.

Fietsenstalling: u kunt uw fiets gratis stallen in de fietsrekken tegenover de hoofdingang van het attractiepark. De fietsenstalling is onbewaakt. Bovendien is het attractiepark niet aansprakelijk voor eventuele schade, diefstal en/of vermissing.

Locatie

Attractie & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Tel: + 31 523 68 30 00
www.slagharen.com