Zonder gemopper op de E-chopper – Voor een super leuk toeruitje in de Weerribben

Bij dit toeruitje Zonder gemopper op de E-chopper is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie / thee en appelgebak
  • Een tocht van 2 uur met de E-chopper
  • Wiedenlunch
  • Ijscoupe bij terugkomst

Prijs: € 55 p.p.
Al te boeken vanaf 2 personen.

Wilt u langer toeren?

U kunt ook kiezen voor een route van 50 km waarbij u een extra stop heeft in Giethoorn met een drankje en een hapje. De prijs wordt dan € 87,50 p.p.

De prijs van dit toeruitje Zonder gemopper op de E-chopper in de Weerribben is geldig tot en met 31 december 2022.

Ontdek de Weerribben per E-chopper

Pak de e-chopper en maak een prachtige toer door het Nationaal Park op de stille chopper en onderweg stopt u voor een uitgebreide Wiedenlunch. Na de lunch stapt u weer op en toert u door de rustieke omgeving van de Weerribben. Terug op locatie geniet u samen gezellig even na onder het genot van een ijscoupe.

Het programma:

  • Ontvangst met koffie, thee en appelgebak.
  • Een tocht van 20 km door de Weerribben met een stop voor een Wiedenlunch in Ossenzijl.
  • Bij terugkomst sluit u de dag af met een heerlijke ijscoupe.

Sfeervol genieten

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan ene grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige Nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, bieden wij u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten is waar zij voor staan.