Vriendinnenuitje in het Vechtdal – Escape room en sloepentocht

Bij dit vriendinnenuitje is inbegrepen:

  • Escape Room Vechtdal
  • Sloepentocht

Prijs : € 30,00 p.p.
Arrangement is alleen geldig vanaf 6 personen tot maximaal 16 personen. Wanneer de groep groter is, zullen wij een bijpassende activiteit voorstellen.

Let op: Escape Room Vechtdal kan gespeeld worden met maximaal 8 personen. Wanneer jullie met meer personen zijn, worden jullie in 2 teams verdeeld.

De prijs van dit vriendinnenuitje is geldig tot en met 31 december 2023.

Vriendinnenuitje in het Vechtdal

Start jullie dag met de uitdaging in onze escape room. Als matroos van een zinkend schip wordt de altijd gevreesde angst werkelijkheid... Lukt het jullie om veilig aan wal te komen? Na het zenuwslopende uur in de Escape Room Vechtdal is het tijd om te ontspannen. Geniet van een heerlijke sloepentocht over de Vecht in Ommen. 

Escape Room

Ontvlucht in 60 zenuwslopende minuten uit het zinkende schip Semper Avanti! Als matroos van het schip krijgen jullie een aanvaring waardoor het schip zinkt. Kunnen jullie, matrozen, de dichtstbij zijnde haven nog bereiken? Voor of na het zenuwslopende uur in de escape room is het tijd om te ontspannen tijdens een heerlijke sloepentocht. Een leuke combinatie van spanning en ontspanning!

Let op: Escape Room Vechtdal kan gespeeld worden met maximaal 8 personen. Wanneer jullie met meer personen zijn, worden jullie in 2 teams verdeeld en wisselen jullie de activiteiten af met elkaar.

Sloepentocht

Bij de rederij stappen jullie in de sloepen voor de sloepentocht over de Vecht in Overijssel. Tijdens de sloepentocht genieten jullie van de mooie, natuurlijke omgeving en varen jullie richting de sluis en stuw van Vilsteren.