Suppen over rivier de Regge

Bij het Suppen is inbegrepen:

  • Een board
  • Een pedel

Prijs per persoon:

1 uur € 11,50 p.p.
1,5 uur € 15,00 p.p.
2 uur € 18,00 p.p.

Optioneel bij te boeken:
– Andere activiteiten (vraag naar de mogelijkheden)
– Lunch
– Barbecue
– Buffetten
– Diner
– Workshop Pizzajolly

Al te boeken vanaf 1 persoon.

De prijs van het suppen is geldig tot 31 december 2023.

Suppen over rivier de Regge

Suppen, dat is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is toegankelijk voor iedereen en al snel kun je met plezier op de plank staan. Eerst voelt het nog wat wiebelig, maar binnen een paar minuten sta je stabiel op je supboard en geniet je ook nog van de prachtige omgeving van de Regge!

Over Suppen

Suppen is ontstaan op Hawaii waar het sinds de jaren '60 wordt gebruikt om zo foto's te maken van surfende toeristen. Daarnaast werden surfleerlingen daar door hun suppen leraren in de gaten gehouden. De laatste jaren is suppen ook in Nederland steeds populairder geworden. Het is een sport die geschikt is voor iedereen. En je kunt het op allerlei soorten water doen; rivieren, sloten, meren, de zee. Suppen is een zeer toegankelijke sport, geschikt voor iedereen. Je hebt er niet veel voor nodig; Een board, een peddel en water. Suppen is een erg leuk als onderdeel van een uitje met je familie- of vriendengroep.

Mogelijkheden

We hebben 10 SUP-boards beschikbaar. Ben je met een grotere groep? Dan kun je bijvoorbeeld een combinatie maken met het kanovaren of een andere activiteit. Natuurlijk kun je ook een enkel supboard huren. Suppen kan ook als onderdeel van een trainingsprogramma gebruikt worden. Het is een uitstekende training voor de rompstabiliteit. Bij stevig doorpeddelen worden ook het hele lichaam flink aangesproken.