Spannend Met al je Gajes in de Bajes arrangement in Overijssel

Bij dit spannende Met al je Gajes in de Bajes arrangement is inbegrepen:

  • Een warme consumptie
  • Prison Break Paasloo
  • Een keuze uit: een barbecue, high beer of wine, High tea, brunch of 3-gangen diner
  • Programma duur ongeveer 3,5 uur

Prijs: € 43,50 p.p. bij 6 personen.

Bij 3 personen € 63,50 p.p.
Bij 4 personen € 56,00 p.p.
Bij 5 personen € 48,50 p.p.

De prijs van dit spannende Met al je Gajes in de Bajes arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Met al je Gajes in de Bajes

Wie weet als eerste te ontsnappen uit de gevangenisbus van Prison Break Paasloo? Lukt het u in een onbewaakt moment uit de bus te komen en u te melden op de plek waar de handlangers u komen ophalen?

Ga nu deze uitdaging aan! In verband met de toenemende criminaliteit heeft Prison Break Paasloo hun detentiecenter speciaal aangepast aan kleinere criminele groepen. Een escapegame exclusief voor kleine groepen.

Programmavoorbeeld

Dit arrangement is op meerdere tijdstippen te beginnen en bestaat uit onderstaand programma. 

De uitdaging begint met koffie/thee, waarna de cipiers uw samenzijn bruut komen onderbreken. Nadat u voorzien bent van passende kledij (coronaproof), wordt u opgesloten in onze gevangenisbus. Vanaf dat moment heeft u 90 minuten de tijd (120 minuten).

Na afloop kunt u uw vrijheid vieren tijdens een barbecue, high beer of wine, high tea, brunch of 3-gangen diner (90 minuten).

Genieten in de Weerribben

Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.