Spannend Met al je Gajes in de Bajes arrangement in Overijssel

Bij dit spannende Met al je Gajes in de Bajes arrangement is inbegrepen:

  • Een warme consumptie
  • Prison Break Paasloo
  • Een keuze uit: een barbecue, high beer of wine, High tea, brunch of 3-gangen diner
  • Programma duur ongeveer 3,5 uur

Prijs: € 45,00  p.p. bij 6 personen.

Bij 3 personen € 67,50 p.p.
Bij 4 personen € 59.50 p.p.
Bij 5 personen € 52.50 p.p.

De prijs van dit spannende Met al je Gajes in de Bajes arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Met al je Gajes in de Bajes

Wie weet als eerste te ontsnappen uit de gevangenisbus van Prison Break Paasloo? Lukt het u in een onbewaakt moment uit de bus te komen en u te melden op de plek waar de handlangers u komen ophalen?

Ga nu deze uitdaging aan! In verband met de toenemende criminaliteit heeft Prison Break Paasloo hun detentiecenter speciaal aangepast aan kleinere criminele groepen. Een escapegame exclusief voor kleine groepen.

Programma Voorbeeld

Dit arrangement is op meerdere tijdstippen te beginnen en bestaat uit onderstaand programma. 

De uitdaging begint met koffie/thee, waarna de cipiers uw samenzijn bruut komen onderbreken. Nadat u voorzien bent van passende kledij (coronaproof), wordt u opgesloten in onze gevangenisbus. Vanaf dat moment heeft u 90 minuten de tijd (120 minuten).

Na afloop kunt u uw vrijheid vieren tijdens een barbecue, high beer of wine, high tea, brunch of 3-gangen diner (90 minuten).

Genieten in de Weerribben

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan ene grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, biedt ’t Binnenhof u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.