High tea in hartje Amsterdam – al vanaf 2 personen

Dit High Tea arrangement in Amsterdam is inclusief:

 • Tea bar thee, diverse soorten
 • Een scone met clotted cream en jam
 • Finger sandwiches van biologisch brood met meerdere soorten beleg
 • Verschillende zoetigheden waaronder friandises en mini-taartjes
 • Huisgemaakte quiche van groenten

Prijs: € 23,50 per persoon.
Te reserveren vanaf 2 tot 25 personen.

De high tea serveren wij tussen 15.00 en 16.30 uur!

De high tea is optioneel uit te breiden met een kopje soep, vers fruit of een glaasje prosecco. De totale prijs wordt vastgesteld op basis van uw wensen. Bent u allergisch voor bepaalde producten of heeft u specifieke dieetwensen? Laat het ons weten! Vanaf 10 personen vragen wij een aanbetaling van 50%.

Reserveren voor high tea

Reserveren is verplicht en dient minimaal 2 dagen tevoren worden gedaan. Het juiste aantal gasten graag op de dag zelf voor 10.00 uur bevestigen. Indien u desondanks met minder personen komt dan tevoren gemeld, zien wij ons genoodzaakt het door u opgegeven aantal personen in rekening te brengen.

De prijs van dit High Tea arrangement in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2023.

High tea in Amsterdam

Tussen 15.00 en 16.30 uur kunt u genieten van een high tea, waarbij u onbeperkt diverse soorten thee van Mr. Jones krijgt. De high tea wordt geserveerd met een uitgebreid scala aan lekkernijen en zoetigheden waaronder friandises en mini-taartjes, scones met clodded cream en jam, huisgemaakte quiche van groenten en fingersandwiches van biologisch brood met meerdere soorten beleg.

Restaurant-Cafe In de Waag

Restaurant-Café In de Waag ligt op loopafstand van het Centraal Station, het Waterlooplein en de Dam. Eveneens op loopafstand bevinden zich vier parkeergarages: bij het Centraal Station, de Bijenkorf, het Muziektheater (Waterlooplein) en in de Valkenburgerstraat. Tegenover de Waag ligt metrostation Nieuwmarkt, slechts één halte verwijderd van het Centraal Station.

Arrangement beoordelingen

8.7
Superb
9 reviews
 • 10
  A. Somnaikubun

  erg goed.

 • 8
  M. Versteeg

  Mooi gebouw, leuk ingericht, gezellig druk en lekker zittend meubilair. Inhoudelijk was de High Tea kwaliteit-technisch goed, maar niet heel bijzonder. Sandwiches waren wel origineel (getoaste mini-boterhammen), scones lekker als altijd (maar net iets te

 • 8
  D. Matla

  Met 3 kinderen genoten van de high tea. Er was voor elk wat wils. De geroosterde sandwiches waren niet alleen leuk om te zien, maar ook erg lekker! Leuke locatie!

 • 8
  Anoniem

  Ondanks het slechte weer (het regende de hele dag) was het een geslaagde dag in Amsterdam, na het uitreiken van dochters bul hebben we ons 's middags prima vermaakt en genoten van de heerlijke high tea!

 • 8
  Monique Verkerk

  Mooie lokatie om lekker met vriendinnen van thee en lekkere hapjes (zoet en hartig) te genieten. Het was schitterend weer, jammer dat we niet buiten van de high tea konden genieten. Wat ook leuk is: de markt op zondag.

 • 10
  Saskia Kuijpers

  Prima service, lekker en voldoende eten, mooie locatie, mooie inrichting van het pand. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat ik op de rekening moest constateren dat de prijs opeens 3 euro p.p. meer was geworden dan met mij gecommuniceerd.

 • 10
  R.C. Ducro-van der werff

  We hebben zeer genoten, de bediening was perfect. Voor herhaling vatbaar. Geweldig.

 • 8
  Anoniem

  De High Tea heb ik georganseerd voor de vrijwilligers bij ons op school. Het was een groot succes. Iedereen was erg enthiausiast over de locatie en het eten was supper lekker. Zeker voor herhaling vastbaar!! Dus misschien tot volgend jaar.

 • 8
  Anoniem

  Leuke, gezellige sfeer. Uitgebreide goed verzorgde high tea, die prima smaakte.