High Tea in een Amsterdams top restaurant

Bij deze culinaire High Tea in Amsterdam is inbegrepen:

  • Soep van de moestuin
  • Quiche uit de oven gevuld met lekkers uit de tuin
  • Zuurdesembolletje met slow-food beleg
  • Toastje zalm
  • Assortiment van huisgemaakte taart
  • Cupcake
  • Huisgemaakte bonbon
  • Grote pot thee

Prijs: € 22,50 p.p.
Deze High Tea is te boeken van 2 tot 20 personen.

Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten.

U kunt de locatie op deze dagen wel exclusief resereveren voor een groep vanaf 20 personen voor een high tea of een heerlijke lunch met of zonder rondvaart. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Het restaurant is gesloten van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2023.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

High Tea in Hartje Amsterdam

Een dagje Amsterdam is voor vele Nederlanders elk jaar weer een perfect uitje. Als u dan een dagje naar Amsterdam gaat is dit restaurant een topper om te genieten van een heerlijke high tea.

Culinair genieten in hartje Amsterdam

Het restaurant ligt midden in Amsterdam tussen talrijke bezienswaardigheden en een paar meter van dé winkelstraat in Nederland, de Kalverstraat. Dit Slow food restaurant is 1 van de weinige lunch restaurants in Amsterdam. Het gezellige restaurant heeft een warme stijlvolle uitstraling. De uitbaters, Willem Jan en Kirsten zorgen voor een warm ontvangst en presenteren ook volgens vele vakbladen in binnen en buitenland een ongekend culinair niveau tegen betaalbare prijzen. Sluit een dagje Amsterdam af met een High Tea midden in Amsterdam.

De Moestuin

De groenten en fruit worden uit een eigen grote moestuin betrokken. Willem Jan en Kirsten over hun Moestuin. Dit was altijd al onze droom: een eigen moestuin met daarbij een kruidentuin, een grote kas en een boomgaard. En die is er gekomen! Uw gerecht, onze moestuin. Een kruidentuin waarde meest uiteenlopende kruiden groeien, van daslook tot roomse kervel. Een boomgaard met een keur aan fruitbomen, zoals appels, pruimen en peren. De kas waar verschillende tomatenrassen in alle kleuren aan hun trossen hangen en grote hoeveelheden komkommers, paprika’s en pepers geoogst worden. En tenslotte natuurlijk de grote moestuin met de gangbare, maar ook de vergeten groenten. In dit restaurant staat de liefde voor eten voorop!

Arrangement beoordelingen

8.9
Superb
12 reviews