Groepsuitje in ‘s-Heerenberg – Wandelroute door deze kasteelstad inclusief heerlijke lunch

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  • Ontvangst bij het restaurant
  • Wandelroute met Museumbezoek
  • Heerlijke lunch

Prijs: € 37,50 p.p. op basis van 10 personen.

De prijs van dit groepsuitje in de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2023.

Groepsuitje in \'s-Heerenberg - Wandelroute en lunchen

Uw groep wordt welkom geheten in ons restaurant. U kunt er voor kiezen om te starten met een heerlijke lunch of u gaat eerst de omgeving ontdekken tijdens de wandelroute. De route wordt uitgedeeld en tijdens de route staat er een bezoek geplan bij het museum van 's-Heerenberg. Hier kunt u de Historische stad en haar schatten nog eens beleven.

Wanneer u er voor gekozen heeft om eerst de wandelroute te gaan doen, dan staat er bij terugkomst in ons restaurant een heerlijke lunch klaar, zodat u met de groep nog even kunt napraten over de tocht en de mooie dingen die u onderweg bent tegengekomen.

Culinair genieten in een monumentaal pand

Geniet van een lunch in een sfeervolle omgeving. Uiteraard kunnen we rekening houden met dieet- of allergie wensen en zullen wij zorgen voor een heerlijk menu voor u en uw groep!  

GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. Tijdens en na de fietstocht staat wij voor u klaar om even nieuwe energie op te doen!

Wandelroute - Kasteel Huis Bergh

Wandel langs de cultuurhistorie van Montferland. Door oude straatjes in het centrum van het stadje wandelt u door de tuinen van het voormalig klooster Gouden Handen naar Kasteel Huis Bergh, het grootste nog bestaande middeleeuwse kasteel van Nederland. Ooit was dit het stamslot van machtige heren en graven, tegenwoordig kunt u rond dit kasteel mooi wandelen.