Ontdek de omgeving van Kasteelstad ’s Heerenberg met dit fietsarrangement inclusief lunch en diner!

Bij dit fietsarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en een gebakje
  • Fietsroute Hertogdom Gelre
  • Fietshuur voor 1 dag
  • Lunch 
  • 3-gangen diner

Prijs: € 65,25 p.p. op basis van 2 personen.

De prijs van dit Fietsarrangement in de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2023.

Geniet samen met uw groep van een heerlijke fietstocht door de omgeving van \'s-H

Wilt u er samen met vrienden of familie een dagje op uit? Dan is een heerlijk actief dagje weg zeker een aanrader. U start in Kasteelstad 's-Heerenberg voor de fietstocht Hertogdom Gelre Route. Tijdens deze dag mag een heerlijke lunch en een culinair diner in ons restaurant natuurlijk niet ontbreken! Even een rust momentje en tijd om te praten over al het moois dat u gezien heeft tijdens de fietsroute!

Culinair genieten in een monumentaal pand

Geniet van een smaakvolle lunch en een heerlijk diner in een sfeervolle omgeving. Uiteraard kunnen we voor zowel de lunch alsook het diner rekening houden met dieet- of allergie wensen en zullen wij zorgen voor een heerlijk menu voor u en uw groep!  

GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. Tijdens en na de fietstocht staat wij voor u klaar om even nieuwe energie op te doen!

De perfecte mix van actief en ontspannen!

In de ochtend wordt u ontvangen op onze locatie. De fietsen en de fietsroutes worden uitgedeeld onder het genot van een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje. Na uitleg over de route kunt u op de fiets stappen om een start te maken met de Hertogdom Gelre Route.

Halverwege de tocht komt u weer terug bij ons restaurant om even te ontspannen tijdens een heerlijke lunch. U kunt kiezen uit een kopje soep of een aantal lekkere broodjes! Na de lunch staat deel 2 van de fietsroute op het programma en wanneer de tocht er op zit dan geniet u nog van een heerlijk 3 gangen diner. Op deze manier kunt u nog even napraten met elkaar en al het moois dat u deze dag beleefd heeft.

Hertogdom Gelre Route

Onze omgeving kent een rijk Middeleeuws verleden. Een historie die vele jaren teruggaat in de tijd de sporen hiervan zijn nog steeds terug te vinden in het landschap van ons gebied.

Via de route komt u langs een aantal kenmerkende plekken van deze omgeving. Zo kunt u een bezoek brengen aan Kasteel Huis Bergh of bijvoorbeeld aan de Oude Grafelijke Torenmolen.

De route kan naar wens ook worden uitgebreid of worden ingekort, zodat deze passend is voor de groep waarmee u dit gaat ondernemen!