E-scooteren op de Veluwe inclusief High Tea

Bij dit E-chopper arrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • E-chopper rijden
  • High Tea
  • Programma duur 3,5 uur

Prijs: € 45 p.p.
Minimaal 2 personen

Minimale leeftijd 16 jaar en in het bezit van een (brommer)rijbewijs.

E-chopper rijden is niet mogelijk van november tot maart. Voor + € 5.00 p.p. is buggy rijden mogelijk, maar er zijn ook vele andere activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden.

De prijs van dit gezellige dagje uit op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2021.

Geluidloos Scooteren op de Veluwe

Een compleet dagje uit met vrienden, als vrijgezellenfeest of gewoon er even lekker tussen uit. Daarna lekker genieten van een heerlijke High Tea. De Veluwse High Tea is genieten!

Probeer het nieuwe E-Chopper rijden

Huur een E-Chopper en verken de prachtige Veluwe! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe. Je kunt de E-Chopper huren vanaf 2 personen. 

Het Recreatiepark

Dit recreatiepark biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u liever wat anders doen dan e-steppen en een high tea. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen! Bijvoorbeeld: Genieten van de natuur met een fietstocht onder begeleiding van Cor de Boswachter, sportief aan de slag met de Boshoek Bootcamp, avontuurlijk op pad met de buggytour, of gewoon genieten tijdens de huifkartocht. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de Oudhollandse tafelspelen of GPS klootschieten. Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park dan is dat ook mogelijk we bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Anoniem

    Geweldige ervaring. Prijs/kwaliteit een 8 Blijft voor een ieder een aanrader.