Culinaire Bunkertocht in de Weerribben- Smakelijk dagje uit met de fiets

Bij deze Culinaire Bunkertocht is inbegrepen:

  • 3 gangen diner
  • Hapjes voor een rust momentje bij de bunker
  • Leuke digitale routes
  • Programma van 4-5 uur

Prijzen:
€ 39,50 p.p. – Te Voet
€ 49,50 p.p. – Per Fiets
€ 49.50 p.p. – Per Kickbike
€ 65,00 p.p. – Per TukTuk

De drankjes tijdens de gerechten zijn niet inbegrepen.
Niet te boeken op dinsdagen.

Toeslagen:
Elektrische fiets: € 15,00 p.p.
Elektrische Kickbike: € 35,00 p.p. 

De prijs van deze culinaire Bunkertocht is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Biking dinner in de Weerribben

Fietsen of wandelen van restaurant naar restaurant. Met deze Bunkertocht genieten jullie van heerlijke gerechten in verschillende restaurants. Tussen de gerechten door worden jullie vermaakt met een leuke route die u langs de Kunstbunker (een goed bewaard geheim in Overijssel) en mooie bos- en houtwal landschappen brengt.

Culinaire Bunkertocht

Ontdek de kunstbunker, één van meest goed bewaarde geheimen van Overijssel, gecombineerd met een wandeling, kickbike, (elektrische) fietstocht of elektrische step door het schitterende bos- en houtwal landschap van Paasloo-Oldemarkt. De wandel-, fiets- of steptocht wordt afgewisseld met heerlijke culinaire gerechten bij de verschillende restaurants.

De culinaire bunkertocht begint bij één van de 2 restaurants waar u ontvangen wordt met een voorgerecht naar keuze. Vervolgens begint u aan 1 van de 3 etappes. De afstanden en routes zijn afhankelijk of u te voet, per fiets of per step de tocht aflegt.

De routes zijn digitaal begeleid en gaan door het mooie bos- en houtwal landschap van Oldemarkt en Paasloo. Onderweg komt u langs de kunstbunker. Deze is niet te bezichtigen, maar kunt u wel helemaal langs wandelen. Via de digitale weg ontvangt u informatie over deze unieke bunker en kunt u onder het genot van heerlijke hapjes daar even uitrusten. 

De voorgerechten, hapjes, hoofdgerechten en desserts worden geserveerd in één van de 2 restaurants. De start en finish is mogelijk bij het restaurant naar keuze.

Voorbeeld
Start in Paasloo
Voorgerecht in Oldemarkt
2e gang onderweg
Hoofdgerecht Paasloo
Dessert in Oldemarkt

Meer dan een dagje uit

Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.