Culinaire Bunkertocht in de Weerribben – Toer van restaurant naar restaurant

Bij deze Culinaire Bunkertocht door de Weerribben is inbegrepen:

  • 3-gangen diner
  • Leuke digitale routes
  • Programma van 4-5 uur

Prijzen:
€ 55,00 p.p. – Te Voet (route van ongeveer 12 km)
€ 67,50 p.p. – Per Fiets, tocht is 25-30 km (elektrische fiets +€ 15,00)
€ 99,50 p.p. – E chopper
€ 99,50 p.p. – Per Daf

De drankjes tijdens de gerechten zijn niet inbegrepen.
Niet te boeken op dinsdagen.

De prijs van deze Culinaire Bunkertocht door de Weerribben is geldig tot 31 december 2023.

Biking dinner in de Weerribben

Met deze Bunkertocht genieten jullie van heerlijke gerechten in 3 verschillende restaurants. Tussen de gerechten door worden jullie vermaakt met een leuke route die u langs de Kunstbunker (een goed bewaard geheim in Overijssel) en mooie bos- en houtwal landschappen brengt. U kunt kiezen voor wandelen, fietsen, met een e-chopper of Daf.

Culinaire Bunkertocht

Ontdek de kunstbunker, één van meest goed bewaarde geheimen van Overijssel, gecombineerd met een wandeling, kickbike, (elektrische) fietstocht of elektrische step door het schitterende bos- en houtwal landschap van Paasloo-Oldemarkt. De wandel-, fiets- of steptocht wordt afgewisseld met heerlijke culinaire gerechten bij de verschillende restaurants.

De culinaire bunkertocht begint in Paasloo waar u ontvangen wordt met koffie/thee en appelgebak. Vervolgens begint u aan 1 van de 3 etappes. De afstanden en routes zijn afhankelijk of u te voet, per fiets of per step de tocht aflegt.

De routes zijn digitaal begeleid en gaan door het mooie bos- en houtwal landschap van Oldemarkt en Paasloo. Onderweg komt u langs de kunstbunker. Deze is niet te bezichtigen, maar kunt u wel helemaal langs wandelen. Via de digitale weg ontvangt u informatie over deze unieke bunker en kunt u onder het genot van heerlijke hapjes daar even uitrusten. 

De voorgerechten, hapjes, hoofdgerechten en desserts worden geserveerd in één van de 2 restaurants. De start en finish is mogelijk bij het restaurant naar keuze.

Programma
Start in de boerenhofstede in Paasloo met koffie/thee en appelgebak.

1e etappe

Voorgerecht in Oldemarkt

2e etappe

Soep in Food & Fun

3e etappe

Hoofdgerecht & dessert in boerenhofstede in Paasloo


Meer dan een dagje uit

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan ene grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, biedt ’t Binnenhof u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.