Brunchen en Huifkartocht in Paasloo – heerlijk genieten midden in de natuur

Bij dit Brunch arrangement in Paasloo is inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie/thee en Boerenbrok
  • Uitgebreide brunch
  • Huifkartocht

Prijs: € 43,50 p.p. 
Minimum aantal personen is 4 personen. Bij meer dan 14 personen is de huifkartocht privé. Met minder personen privétocht tegen een toeslag mogelijk
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 27.50 p.p.

De prijs van dit Brunch arrangement in Paasloo is geldig tot en met 31 december 2023.

Gezellig brunchen in Paasloo

Voor een uitstekende prijs geen druktes thuis maar heerlijk genieten van vele lekkernijen? Dat doet u met een brunch en in Paasloo doet u dat ook nog eens midden in de natuur. En heeft u er een paar bij die niet te lang stil kunnen zitten dan hebben we zeker mogelijkheden voor leuke activiteiten.

Voorstel programma

10.30 uur U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met Boerenbrok

11:00 uur Huifkartocht door de Weerribben

12.30 uur De uitgebreide brunch wordt geserveerd:
Diverse broodsoorten’: panini’s, zachte bollen, suikerbrood, waldkorn, vloerbroden. Een presentatie van diverse gerookte vissoorten, 4 soorten vleeswaren, 3 soorten kaas.
Warm: Tomaten– of mosterdsoep, kroketten, gehaktballetjes in saté saus, gebakken spek, scrambled egg.
Onbeperkt koffie, thee, melk, verse jus d’orange

Sfeervolle locatie aan het water

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan ene grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, biedt ’t Binnenhof u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten is waar zij voor staan

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    A. Jacobs

    Superleuk arrangement, aanrader!