Sportief beacharrangement – Leuk groepsuitje in Scheveningen

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Welkomstcocktail
  • Beachgames met spelbegeleiding (volleybal, voetbal of een meerkamp)
  • BBQ met saladebuffet (Kipsaté, shaslicks met uien en paprika, lamsrack, pikante kippenpootjes, runderhamburgers en mixicaanseworst)
  • Drankarrangement van 4 uur (onbeperkt bier, wijn of fris)

Prijs en mogelijkheden

Prijs: € 69,50 p.p. op basis van minimaal 25 personen.

Het totale programma duurt ongeveer 5 uur en kan plaatsvinden tussen 14.00 en 23.00 uur.

Het arrangement kan eventueel ook nog uitgebreid worden met een bittergarnituur, dessert, entertainment of een extra workshop. Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit strandarrangement in Scheveningen is geldig van 7 maart tot 26 oktober 2023.

Sportief beacharrangement inclusief BBQ

Het sportief beacharrangement is een all-in programma in Scheveningen. U speelt een beachgame en blijft gezellig barbecuen. Het totale programma duurt ongeveer 5 uur. Kom met vrienden genieten op het strand van Scheveningen!

Ons Strandpaviljoen

Deze mooie Strandpaviljoen in Scheveningen biedt comfort, luxe en een zee aan mogelijkheden. Toplocatie aan het strand, sfeervolle ambiance en met zorg bereide gerechten. Dit alles maakt deze strandlocatie niet zomaar een strandrestaurant. Het is ook de ideale locatie voor een bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheid. Of wat dacht u van de vele evenementen en workshops? Zelfs bij wat minder goed strandweer is het er goed toeven dankzij de 12 openhaarden en 40 loungebanken. De wuivende palmen en het geruis van de zee maken dat alle gasten zich heerlijk kunnen ontspannen. Voeg daarbij de relaxte muziek, de heerlijke zomerse gerechten, de lekkere koele drankjes en u wilt deze plek gewoon niet meer verlaten.