Groepsuitje Strand in Scheveningen – met Beachgames en lekker eten

Bij dit groepsuitje op het strand in Scheveningen is inbegrepen:

 • Lunchbuffet de luxe (soep van de dag, diverse luxe broodjes, zoet belegd, 3 soorten vleeswaren, kaas, één kroket en een uitgebreid saladebuffet)
 • Onbeperkt koffie/thee tijdens de lunch
 • Beachgames met begeleiding (volleybal, voetbal of een meerkamp)
 • Bittergarnituur (4 hapjes p.p.)
 • Programma duurt ongeveer 4 uur

Prijs en uitbreiding

Prijs: € 45 p.p. op basis van minimaal 25 personen

Het arrangement kan eventueel ook nog uitgebreid worden met een drankarrangement, workshop of entertainment. Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer kunt u dit groepuitje in Scheveningen doen?

Dit arrangement is te boeken van 7 maart tot 26 oktober 2023.

Actief groepsuitje op het strand van scheveningen

Met al je vrienden, familie of collega's een gezellig middag Scheveningen. Een lekkere lunch en daarna actief aan de slag met de beachgames. Achteraf nog even gezellig na borrelen.

Het Strandpaviljoen

Dit Strandpaviljoen in Scheveningen biedt comfort, luxe en een zee aan mogelijkheden. Toplocatie aan het strand, Sfeervolle ambiance en met zorg bereide gerechten. Dat alles maakt van deze strandlocatie niet zomaar een strandrestaurant. Het is ook de ideale locatie voor een feest, bruiloft of andere gelegenheid. Als er iets te vieren is bent u hier aan het juiste adres.

Of wat dacht u van de vele evenementen en workshops? Zelfs bij wat minder goed strandweer is het er goed toeven dankzij de 12 openhaarden en 40 loungebanken. De wuivende palmen en het geruis van de zee maken dat alle gasten zich heerlijk kunnen ontspannen. Voeg daarbij de relaxte muziek, de heerlijke zomerse gerechten, de lekkere koele drankjes en dit wordt een plek die niemand meer wil verlaten.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
 • 9
  Anoniem

  Goed weer, lekker windje en daardoor heerlijk kunnen vliegeren.
  De BBQ was ook erg lekker.