Actief dagje Giethoorn – Familiedag op het water

Het actief dagje Giethoorn arrangement is inclusief:

 • Start om 10.00 uur of 12.30 uur
 • Koffie of thee en Boerenbrok
 • Huur fluisterboot, SUP of kano 3 uur
 • Build-Your-Own-Burger

Prijs: € 36,00 p.p.
Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is de prijs € 27,50.

Vanaf 4 personen te boeken. 

De prijs van dit actieve dagje Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Geef bij uw reservering duidelijk uw keuzes door.

Dagje Giethoorn - Familiedag op het water

Een gezellige dag Giethoorn, waarbij u alles waarom Giethoorn bekend staat gaat beleven. U begint de dag met koffie of thee met iets lekkers, verken Giethoorn vanaf het water, geniet van lekker eten en u heeft tijd om het dorp te bezoeken.
U sluit de dag af met een heerlijke burger.

Dagprogramma:

10.00 uur
Ontvangst met koffie of thee en Boerenbrok

10.30 uur
De fluisterboot, SUP of kano liggen voor u klaar voor een tocht van 3 uur door Giethoorn en omgeving.

13.30 uur
Bij terugkomst kunt u genieten van een luxe hamburger die u zelf samen stelt tijdens Build-Your-Own-Burger.

13.30 uur
U kunt op eigen gelegenheid het dorp gaan bezoeken of kiezen voor een extra activiteit.

Het arrangement is ook te boeken als middagprogramma vanaf 12:30 uur

Burgers & Grill

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp.

Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Arrangement beoordelingen

8.3
Superb
9 reviews
 • 8
  Anoniem

  Prima geregeld, erg genoten(het weer zat alleen niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken)

 • 8
  Tamara Meijerink

  Een gezellige en goed geregelde dag.

 • 9
  Anoniem

  De beoordeling is goed,alles is netjes afgehandeld heb geen klachten. Hoop dat het uitje in September ook geweldig is

 • 10
  Lidy Schuurman

  Het was een fantastische dag, koffie met appelgebak en de hamburgers waren super. We hebben er allemaal erg van genoten.

 • 8
  Geke

  Ontvangen met koffie/thee een een lekkere boerenbrok zijn we de dag begonnen. Na de ontvangst kregen we een voucher mee voor de punters. Helaas waren ze bij het uitleenpunt niet op de hoogte en werd er koortsachtig overlegd. Uiteindelijk werden ze tevoorschijn gehaald, maar de puzzeltocht (die ook tot 3x toe nagevraagd) was helaas niet bekend. Wel waren we in de slootjes van Giethoorn een attractie omdat we de enige 3 bootjes waren die door 'mankracht' werden voortgestuwd. De omgeving is prachtig en de burger aan het einde was prima verzorgd.