Arrangementen zoeken

3 Dagen genieten met de kerstdagen op een kasteel in Drenthe! Het hotel bestaat uit 2 dicht bij elkaar gelegen panden: het meer dan duizend jaar oude Kasteel en het honderdjarige Graanpakhuis De Vlijt. Een bijzonder hotel op een bijzondere locatie. Geniet van ontspannen kerstdagen in Coevorden.
3 Dagen
Vier de kerstdagen op een kasteel in Drenthe! Het hotel bestaat uit 2 dicht bij elkaar gelegen panden: het meer dan duizend jaar oude Kasteel en het honderdjarige Graanpakhuis De Vlijt. Een bijzonder hotel op een bijzondere locatie. Geniet van ontspannen kerstdagen in Coevorden.
2 Dagen
Breng samen met uw geliefde, familie of vrienden de kerstdagen door aan zee. Laat u tijdens de kerst heerlijk in de watten leggen. Geniet in het restaurant van het 4-sterren hotel van een feestelijk diner met live muziek. Waai na al het lekkers heerlijk uit in de Zeeuwse duinen.
2 Dagen
Breng uw kerstdagen door in Giethoorn. Het vakantiehuis biedt u comfortabele mogelijkheden voor gezelschappen tot 20 personen. Maak een winterwandeling, Geniet van een heerlijk kerstdiner op 25 december en bekijk het dorp vanaf het water in onze rondvaartboot.
2-daagse Kerstaanbieding aan het strand in een 4-sterren hotel in Egmond. Een SUPER aanbieding met op 1e of 2e Kerstdag een All-in diner in het restaurant! Lekker een nachtje weg met de Kerstdagen en genieten aan de kust in een schitterend 4-sterren strandhotel in Noord-Holland.
3-daags Kerstarrangement aan het strand in een 4-sterren hotel in Egmond aan Zee van 24 tot en met 26 december 2020. Een SUPER aanbieding met op 1e Kerstdag een All-in diner in het restaurant! Ook dit jaar kunt u weer lekker genieten van een kerst aan de kust en wel in dit 4-sterren strandhotel in…
Vier de kerstdagen in een sfeervol landhuis in het Friese Sint Nicolaasga. Tijdens de kerst kunt u genieten van een 3 of 4-gangen kerstdiner en een lichte souper. Maak tijdens de kerst een heerlijke wandeling in de Vegelinbossen of relax in de gemeenschappelijke luxe salon of in het theehuis.
3 Dagen
De kerstdagen sfeervol doorbrengen en 3 dagen heerlijk genieten van feestelijke diners en champagne ontbijt! Verwen u zelf eens goed deze kerst en boek deze super mooie 3-daagse kerstaanbieding in dit sfeervolle en kleinschalige hotel in het gastvrije Zuid-Limburgse Mechelen.
Geniet tijdens de kerstdagen in de Hanzestad Zutphen in het historische hotel van heerlijke kerstdiners. Op 1e kerstdag is er zelfs een kerstdiner van maar liefst 10 gangen. De kerstman is dit jaar gul en heeft voor iedereen een cadeautje. Trek er tijdens de kerstdagen op uit en bewonder de bezienswaardigheden zoals de Sint Walburgiskerk…
Vier 3 dagen kerst met uw geliefden of vrienden in Zutphen. Geniet op beide kerstdagen van overheerlijke kerstdiners. Een leuke verrassing staat op u te wachten, want voor iedere kamer is er ook een cadeautje. Breng de kerstdagen door in een sfeervol historisch hotel in het centrum van Zutphen.
Ga er even tussen uit met het gezin tijdens de kerstvakantie. In de accommodatie staat een kerstboom klaar om helemaal in de kerstsfeer te komen. Ga met de kinderen naar de Speelboerderij en geniet eens met de hele familie.
Breng de kerstdagen met het hele gezin ontspannen door in een boshuisje in de Maashorst! U viert kerst in een sfeervolle omgeving met uw dierbaren en geniet op 2e Kerstdag van het kerstdiner en laat uw skills zien op het ijs.