Arrangementen zoeken

Kerst vieren op een bijzonder plekje in Brabant. Geniet op en top van de Brabantse kerstsferen en laat u verrassen door 2 heerlijke kerstdiners in 2 verschillende restaurant. Persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving en een gezellige sfeer in de bar. Geniet van dit 3-daags kerstarrangement.
3 Dagen
Met de Kerstdagen genieten op het Zeeuwse eiland Walcheren en verblijf in een heerlijk hotel in het centrum van Middelburg. U verblijft 4 dagen met op 1e Kerstdag een luxe 5-gangen kerstdiner dansant. Kom gezellig met z'n tweetjes of met vrienden genieten in Zeeland.
4 Dagen
Met de Kerstdagen genieten op het Zeeuwse eiland Walcheren en verblijf in een heerlijk hotel in het centrum van Middelburg. U verblijft 3 dagen met op 1e Kerstdag een luxe 5-gangen kerstdiner dansant. Kom gezellig met z'n tweetjes of met vrienden genieten in Zeeland.
3 Dagen
Beleef 4 heerlijke kerstdagen in het Brabantse Zevenbergen met op 1e Kerstdag een luxe 5-gangen kerstdiner met live muziek. Op Kerstavond en 2e Kerstdag geniet u uiteraard ook van een heerlijk kerstdiner. Het hotel ligt in de buurt van de Biesbosch dus als u even de natuur in wilt dan is het heerlijk om even…
Een gezellige kerst beleven in het Brabantse Zevenbergen waar u aan kunt komen op 24 of 25 december en op 1e Kerstdag kunt genieten van een luxe 5-gangen kerstdiner met live muziek. Het hotel ligt in de buurt van de Biesbosch dus wilt u tijdens de Kerstdagen dit natuurgebied verkennen dan boekt u dit heerlijke…
Wilt u met kerst 2 nachten genieten in Volendam in een schitterend hotel aan het water zodat u alle tijd heeft om dit unieke Hollandse dorp te bekijken. Boek dan dit leuke kerstarrangement in Noord-Holland en geniet van de feestdagen.
3 Dagen
U verblijft 1 nacht in het bijzondere Volendam in een schitterend hotel aan het water zodat u alle tijd heeft om dit unieke Hollandse dorp te bekijken. Dit Kerstarrangement wilt u niet missen! Ontdek en geniet van de mooie omgeving.
2 Dagen
Wilt u met kerst een nachtje weg in Volendam in een schitterend hotel aan het water zodat u alle tijd heeft om dit unieke Hollandse dorp te bekijken. Boek dan dit leuke kerstarrangement in Noord-Holland en geniet van de feestdagen.
2 Dagen
Wat is er heerlijker dan tijdens de Kerstdagen onbezorgd te genieten. Dit kan want wij hebben een 3 daags Kerstarrangement voor u waarbij u kunt genieten van de Kerstsfeer, heerlijk ontbijt en diners met muzikale omlijsting.
Wilt u er met de Kerstdagen weer lekker op uit trekken? Dan is dit 2-daags Kerstarrangement in Drenthe een aanrader. Vanuit Zuidlaren zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een schitterende wandeltocht te maken, maar ook in het hotel kunt u genieten tijdens de Kerstdagen.
2 Dagen
Voor wie de kerstdagen wil combineren met een stadsbezoek zit hier helemaal goed. Het hotel ligt in het centrum van Alkmaar, een levendige stad waar veel te ontdekken is. Het boutique hotel is gevestigd in een voormalig gevangenisgebouw dus hoe bijzonder is het om hier de kerstdagen door te brengen? Tijdens uw verblijf geniet u…
2 Dagen
Deze Kerstdagen heerlijk genieten in Zeeland met op Kerstavond samen gezellige tafelen met een 3-gangen shared dining samengesteld door de chef en op 1e en 2e Kerstdag een feestelijke shared dining proeverij met ook op beide Kerstdagen live muziek. Geniet volop deze kerst en boek deze mooie 4-daagse kerstaanbieding in Vlissingen.
4 Dagen