Single Post

Duinrell Tikibad

Het Tikibad is het grootste waterpark van de Benelux. Het waterpark bestaat maar liefst 35 jaar en biedt veelzijdig glijbaanplezier. Glij van de razendsnelle glijbanen of bezoek waterpark Playa. Waterpark Playa is de perfecte plek voor vermaak van de kids.

Glijbanen

Het Tikibad biedt meer dan 1,5 kilometer aan glijbaanplezier!

 • Cycloon: wist u dat deze glijbaan de snelste glijbaan van het Tikibad is? U glijdt vanaf 15 meter hoogte naar beneden. Eenmaal beneden komt u terecht in een trechter die u een paar rondjes laat tollen. Na het tollen plonst u in het bad.
 • Blits: schiet door de bochten naar beneden in deze glijbaan. U zult nauwelijks ervaren dat u de baan raakt.
 • X-stream: een valluik draait onder uw voeten weg op 7 meter hoogte. U valt met ongeveer 40 kilometer per uur naar beneden in een skim out.
 • Tyfoon: de glijbaan doet zijn naam eer aan. Glij als een wervelwind door de twee grote bochten naar beneden. Houdt u van snelheid en avontuur? Dan is deze glijbaan perfect voor u!
 • Pelikaanduik: begin op zeven meter hoogte en eindig in een vrije val. U zweeft als het ware door de lucht en plonst vervolgens in het water.

Benieuwd naar het aanbod aan glijbanen? Klik dan hier.

Playa voor kids

Het overdekte Playa in het Tikibad is geschikt voor de kleinste bezoekers. Kleuters en kinderen onder de 120cm kunnen roetsjen van de glijbanen. Echter, is de Playa ook toegankelijk voor grotere kinderen. Glij veilig zonder zwemdiploma of drijfmiddel in dit gedeelte. Het water is niet hoger dan 15 cm.

 • Hurri’ Cone: deze glijbaan is de mini-versie van de Triton. Glij zonder band door een enorme trechter.
 • Rapid Run: met z’n drieën kunt u glijden van de glijbaan. Wie is als eerst beneden?
 • Verwarmd speelbad: speel met uw kinderen in het verwarmde bad. Het bad is voorzien van een kleine waterval en leuke speeltoestellen.

Tikibad buiten

Waterplezier kunt u beleven in het nieuwe buitenzwembad, de glijbanen en een waterspeelhuis. Op de ligweide kunt u plaatsnemen in een hangmat of op een ligstoel. Tikibad buiten beschikt over een verwarmd buitenbad en vijf glijbanen.

Ga de strijd met elkaar aan in de family racer of roetsj van de half- open glijbaan. De (aller) kleinsten kunnen spetteren in het kinderbadje en spelen in het waterspeelhuis. Het waterspeelhuis heeft drie kindvriendelijke glijbanen.

 • Quattro Run: glij met zijn vieren tegelijkertijd naar beneden.
 • Green Twist: deze glijbaan is het broertje van de Groene Barracuda. Alleen deze glijbaan heeft een twist.
 • Peuterspeelbad: een zwembad met leuke speeltoestellen voor de (aller) kleinsten.

Tickets & prijzen

Een bezoek aan Tikibad staat binnenkort op de agenda. Bestel uw tickets op www.duinrell.nl/tikibad.

Openingstijden

Heeft u al een datum in gedachte wanneer u naar Tikibad wil komen of bent u zich nog aan het oriënteren? Op www.duinrell.nl/tikibad kunt u de openingstijdenkalender bekijken voor de actuele openingstijden.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op het entreeplein. Benieuwd welk parkeertarief het Tikibad hanteert? Klik dan hier.

Bereikbaarheid

Met de auto

Brengt u aan het Tikibad een bezoek met de auto? Plan eenvoudig uw route via Google Maps of navigeer naar Duinrell 1, Wassenaar. Op de borden in en rond Wassenaar wordt Duinrell aangegeven.

Met het openbaar vervoer

Uw reis kunt u met het openbaar vervoer plannen via www.9292.nl.

 • Bus vanaf Den Haag Centraal naar Duinrell: +- 30 minuten
 • Bus vanaf Leiden Centraal naar Duinrell: +- 40 minuten

Locatie

Duinrell Tikibad
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Tel: + 31 (0) 70 5155 255
E-mail: info@duinrell.nl
www.duinrell.nl/tikibad