Single Post

Brabanthallen

De Brabanthallen is een evenementencomplex in de Brabantse stad ‘s-Hertogenbosch. Jaarlijks worden in de Brabanthallen diverse beurzen, congressen, concerten en andere grootschalige bijeenkomsten gehouden.

Agenda

Jaarlijks staan er op de agenda van de Brabanthallen diverse evenementen en beurzen. De evenementen en beurzen bieden voor ieder wat wils. Bent u benieuwd welke evenementen en de beurzen op de agenda staan? Klik hier om de volledige agenda te bekijken.

Locaties

  • Autotron: wist u dat Autotron vroeger een autothemapark was? Tegenwoordig is Autotron een evenementenlocatie met een grote keuze aan mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenevenementen.
  • 1931 Congrescentrum: het congrescentrum biedt de juiste ruimte en service voor een praktische en korte ontmoeting, maar ook voor een meerdaags evenement. Uw bijeenkomst krijgt in deze gemoderniseerde locatie de aandacht die zij verdiend. Op een steenworp afstand van de binnenstad ligt het congrescentrum. Tevens staat het congrescentrum in directe verbinding met de Brabanthallen.
  • Mainstage: de entertainmenthal van het Zuiden beschikt over alle faciliteiten om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows een podium te geven. Jong en oud krijgen het gevoel dat zij zich begeven in een andere wereld vanwege de nieuwe hal die zich aanpast aan haar verrassende programmering.

Parkeren

De Brabanthallen beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Let op, bij het verlaten van het parkeerterrein kan een wachtrij ontstaan.

Parkeren invaliden: op het terrein van de Brabanthallen vindt u nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen. Voor invaliden wordt het geldende parkeertarief gehanteerd.

Op www.brabanthallen.nl kunt u een parkeerticket bestellen.

Bereikbaarheid

Auto

U kunt de Brabanthallen bereiken via de A2, A59 en A65. Op minder dan 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. De Brabanthallen liggen op een half uur rijden van Eindhoven Airport en de Duitse en Belgische grens.

Laat uw bezoek aan de Brabanthallen soepel verlopen door vooraf een parkeerkaart te kopen. U dient het parkeerterrein uiterlijk 1 uur na de eindtijd van de show te verlaten. Hierna wordt het parkeerterrein afgesloten.

Openbaar vervoer

  • Te voet vanaf ‘s-Hertogenbosch Centraal: op ongeveer 15 minuten lopen van het Centraal Station liggen de Brabanthallen. Om de Brabanthallen te bereiken dient u bij stationsuitgang ‘Brabanthallen’ het station te verlaten en de borden ‘Brabanthallen’ verder te volgen. Plan uw reis naar de Brabanthallen via 9292.
  • OV-fiets: vanaf het Centraal Station is het ook mogelijk met de OV-fiets naar Brabanthallen te komen. Wilt u meer weten over de ov-fiets? Klik dan hier.

Taxi: u kunt gebruik maken van de treintaxi. Deze taxi kunt u op het station direct bestellen. Wilt u gebruik maken van de gewone taxi? Op de website kunt u een taxi bestellen.

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 – 629 39 11
E-mail: info@brabanthallen.nl
www.brabanthallen.nl