Single Post

AFAS Live

AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) maakt sinds 2001 haar credo ‘Live will never be the same!’ meer dan waar. Jaarlijks biedt deze locatie aan ruim 67.000 bezoekers een compleet en onvergetelijke avond uit.

Wist u dat deze locatie in Nederland speciaal is ontworpen voor versterkte (pop) muziek? Volgens de kenners klinkt het geluid nergens zo goed als in de Black Box. De Black Box is de grote zaal in AFAS Live.

AFAS Live is meer dan vier muren en een dak. Voor liefhebbers van live muziek is het een totale beleving.

Agenda

Bijna elke dag kunt u iets beleven in AFAS Live. Jaarlijks vinden er in AFAS Live de gaafste concerten plaats. Bent u benieuwd naar de agenda? Klik hier om de volledige agenda te bekijken.

Aftershow

Na afloop van (bijna) elk regulier concert vindt er in de isla Talent stage een aftershow plaats. Nederlands talent krijgt hier een podium. U kunt als bezoeker nog even nagenieten onder het genot van een band of dj. De muziek van de aftershow valt in hetzelfde genre als die van het voorafgaande concert.

Eten & drinken

AFAS Live beschikt dankzij de samenwerking met Vineyard Catering over twee mooie restaurants: restaurant First en de Legends Lounge. Op reservering kan er voorafgaand aan concerten bij restaurant First worden gedineerd. U kunt in dit restaurant genieten van een 3-gangen menu dat per seizoen wisselt. Bent u met een groep van 20 personen of meer? Dan is de Legends Lounge de perfecte keuze. De sfeervolle lounge bevindt zich op een aparte verdieping in het verlengde van de foyer. Zin in een snelle hap? De Grab & Go foodstands staan voor u klaar.

Restaurant First

U betreedt AFAS Live als gast van het restaurant via de speciale VIP entree. U wordt hartelijk ontvangen door de gastheren en gastvrouwen van AFAS Live die u begeleiden naar het restaurant.

Kwaliteit en gastheerschap gaan hand in hand. De chefs koken met duurzame producten en garanderen dat u op tijd de zaal in kunt voor het concert. Dit alles in een ongedwongen sfeer en tegen een vaste prijs.

Het 3-gangen diner wordt altijd bereid op basis van verse producten en wisselt per seizoen. Het restaurant werkt met een vast menu tegen een vaste prijs. U kunt alleen reserveren bij het restaurant als u een geldig ticket heeft voor de desbetreffende show in AFAS Live. Wilt u een tafeltje reserveren? Reserveer een tafel via www.afaslive.nl.

Openingstijden restaurant First

Op de dag van het evenement kunt u het restaurant bereiken op 020 – 409 79 69 voor wijzigingen in de reservering of om een tafel te reserveren. Wijzigingen of reserveringen voor een ander evenement kunt u mailen.

Het restaurant is een uur eerder geopend dan de deuren van de hoofdingang. U kunt onbezorgd dineren en op tijd voor het concert de zaal in. Let op: u kunt als u dineert niet eerder de zaal in dan het overige publiek.

Groepsarrangementen

Bent u met meer dan 8 personen? Neem telefonisch of via de mail contact op. AFAS Live helpt u graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van uw wensen.

Legends Lounge

Voorafgaand aan een concert ontvangt Legends Lounge u en uw gasten graag. De lounge bevindt zich op de tweede verdieping in de foyer. Tevens vormt de lounge een intiem decor voor zakelijke groepen. U wordt in de watten gelegd. Het VIP-gevoel wordt compleet dankzij de sfeervolle ambiance en de maat gesneden cateringmogelijkheden.

De Legends Lounge biedt zowel dinerbuffetten, walking diners als 4-gangen menu’s aan. Bent u met een groep van 20 personen of meer? Dan wordt deze exclusief aan uw groep geboden. U wordt na het ontvangst, begeleidt naar de zaal of uw VIP-plekken voor een concert.

Groepsarrangementen

Bent u geïnteresseerd in een groepsarrangement? Neem telefonisch of via de mail contact op. AFAS Live helpt u graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van uw specifieke wensen.

VIP – Loge

Wilt u als VIP-gast naar een concert in AFAS Live? U kunt rekenen op een luxe ontvangst, heerlijke hapjes en drankjes en uiteraard de beste plekken. Geniet van een compleet verzorgde avond uit in AFAS Live. Bekijk op de website war het VIP Treatment uit bestaat.

Grab & Go

Heeft u weinig tijd, maar wel zin in een snack of een verse salade? Bezoek dan de foodstands in de foyer. Elke show wordt in de foyer een grote diversiteit van heerlijke, biologische producten tegen een vriendelijke prijs gepresenteerd. U kunt denken aan verse wraps, gezonde salades, smoothies, friet en black angus burgers. De foodstands zijn geopend vanaf het moment dat de deuren open gaan tot het eind van het concert.

Let op! De inzet en het assortiment van de foodstands kan per show wijzigen.

Parkeren in de ArenAPoort

U kunt uw auto parkeren in één van de omliggende parkeergarages in de ArenAPoort.

 • Parkeergarage P4/5: deze garages zijn gelegen in de Villa ArenA en vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen via de ArenA Boulevard. Wilt u meer weten over de parkeergarages? Klik hier voor P4 en hier voor P5.
 • Parkeergarage P6: deze garage is de dichtsbijzijnde parkeergarage en is gelegen onder AFAS Live. Deze parkeergarage heeft echter niet zo’n grote capaciteit aan parkeerplaatsen. Als u de garage binnenrijdt, volgt u de bordjes ‘ArenA Boulevard’. Loop de trap omhoog, dan staat u voor de hoofdentree. Bekijk hier voor informatie over de parkeergarage.
 • Parkeerterrein P7: het parkeerterrein ligt in de directe omgeving van AFAS Live, op slechts een paar minuten loopafstand van de hoofdentree. U kunt contant of door middel van pin ten tijden van evenementen afrekenen aan de slagboom. Volg de borden ‘P-Evenement’.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

U kunt AFAS Live gemakkelijk bereiken met de metro en trein. Het NS en metrostation Amsterdam Blijmer ArenA ligt op twee minuten loopafstand van AFAS Live in de ArenAPoort. Plan uw reis met het openbaar vervoer via 9292. Bekijk voorafgaand aan het evenement de evenementenpagina in de agenda voor de actuele verkeersinformatie.

Auto

 • Vanaf Utrecht & Amsterdam: komend vanaf de A2 uit zowel Amsterdam als Utrecht. Neem afrit Transferium/ Ouderkerk aan de Amstel/Amsterdam Zuidoost.
 • Vanaf Amersfoort A1: komend vanaf de A1 vanuit Amersfoort, neem afslag A9 richting Schiphol/Amstelveen. Neem de A2, afrit Transferium/Ouderkerk aan de Amstel/ Amsterdam Zuidoost.

Meet & Ride

Wordt u gebracht en/of opgehaald? Dan kunt u gebruik maken van een short stay in parkeergarage P1 onder stadion Amsterdam ArenA. U kunt hier veilig, snel en gemakkelijk iemand wegbrengen of ophalen. De parkeergarage beschikt over ruim 2.000 parkeerplaatsen. Tevens kunt u uw auto vlakbij de hoofdingang van AFAS Live, nabij de ‘In-Uitgang Zuid’ parkeren.

In het hele ArenA-gebied geldt een stopverbod welke zal worden gehandhaafd. Volg ten alle tijden de borden en aanwijzingen van verkeersregelaars en politie op. Na afloop van het concert is het donker buiten, wat een ander beeld geeft dan voorafgaand aan het concert. Spreek daarom goed af met degene die u komt ophalen bij welk punt u wordt opgewacht.

In-Uitgang Zuid bevindt zich in het P1 ArenA recht tegenover AFAS Live en is vanaf de snelweg gemakkelijk te bereiken:

 • U nadert Amsterdam Zuidoost via de snelweg A2;
 • Op de snelweg A2 neemt u de afslag 1;
 • Vanaf de afslag volgt u de rechte weg richting het stadion Amsterdam Arena (+/- 500 meter); Het stadion is vanaf de afslag duidelijk zichtbaar;
 • U rijdt de parkeergarage ‘P1 ArenA’ in en volgt de richting ‘INFOBALIE’ (de 3e en 4e doorgang);
 • U rijdt dan 1 niveau naar beneden;
 • Onderaan de afrit in de parkeergarage is aan de rechterzijde IN-UITGANG ZUID;
 • U parkeert de auto in de vakken en loopt via IN-UITGANG ZUID de ArenA Boulevard op en u staat voor AFAS Live.

Adres t.b.v. een navigatiesysteem: Burgemeester Stramanweg 130, 1101 EP Amsterdam.

Taxi

Wilt u met de taxi naar AFAS Live komen? Maak gebruik van onderstaande taxistandplaatsen:

 • Naast AFAS Live, De Corridor: adres: De Corridor 15, 1101 BC Amsterdam.
 • Taxillus Arena (Zuidwest-zijde Sportpark Strandvliet: adres: Zwartelaantje 5, 1099 CE Amsterdam.
 • Hoekrodeplein/Noordelijke zijde: adres: Bijlmerdreef 51, 1101 BN Amsterdam.

Bus parkeren

In het hele gebied rondom AFAS Live geldt een stopverbod welke zal worden gehandhaafd.

Bussen die particulier worden gehuurd om groepen bezoekers te brengen en halen naar een evenement in AFAS Live hebben de mogelijkheid om te parkeren bij P-Bus. Het is ongeveer 10 à 15 minuten lopen van P-Bus naar AFAS Live.

Het is noodzakelijk om vooraf een reservering voor de bus te maken, P-Bus heeft namelijk geen vaste openingstijden. Wilt u meer informatie of een reservering maken? Neem contact op via de mail met parkeeraanbieder Joe Park.

Adres P-Bus: Passage 100, 1101 AX Duivendrecht.

Locatie

AFAS Live
Johan Cruijff Boulevard 590
1101 DS Amsterdam
Tel: 0900 – 687 4242
E-mail: info@afaslive.nl
www.afaslive.nl