Middagje Zeilen op een klipper uit Muiden of Amsterdam

Bij de zeilmiddag is inbegrepen:

 • Beschreven programma
 • Scheepshuur
 • BTW
 • Catering
 • Drankjes van de scheepsbar

Prijs: vanaf € 85,00 p.p. op basis van 50 personen.

Dit zeilarrangement is al te boeken vanaf 15 personen.

Uitbreidingen:

 • Breng een bezoek aan Pampus of het Muiderslot.
 • Beginnen met een lunch op het water.

De prijzen van deze Zeildag zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Middagzeiltocht met klipper vanuit Muiden

Een middag zeilen met een prachtige klipper. Vertrek vanuit Amsterdam of vestingstad Muiden en waai lekker uit op het weidse IJsselmeer. Aan het eind van de vaartocht gaat het schip voor anker en kunt u genieten van een heerlijke barbecue. Nodig familie, vrienden of collega's uit om eens zo'n heerlijk middag en avond op het water samen te beleven!

Heerlijk middagje zeilen met familie en vrienden

15.30 Ontvangst aan boord door de bemanning met een drankje en een borrelhapje. Aansluitend vertrek uit Muiden richting het IJsselmeer; U hijst de zeilen onder toeziend oog van de bemanning. Het schip laat zich makkelijk zeilen, overstag gaan, oploeven en afvallen, u kunt zelfs aan het roer staan als u wilt. 18.00 De zeilen worden gestreken het schip gaat voor anker. U kunt genieten van een heerlijke barbecue. Na de koffie gaan we weer terug naar de haven. 19.30 U bent weer terug in de haven van Muiden.

Bijzonder zeilschip helemaal van deze tijd

De klipper is in 2019 geheel opnieuw ingericht naar de eisen van deze tijd, comfortabel en stijlvol. Het schip is geschikt voor maximaal 50 personen. Bar aanwezig. Muiden ligt 15 km van Amsterdam aan de snelweg A1 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan op 3 minuten lopen van de boot.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  PAJACO Interieurbouw B.V.

  We hebben een hele geslaagde dag gehad. Mooie boot en de catering was echt top! Alles vers gemaakt, super. Er is ook veel ruimte voor overleg over de invulling van de dag.