Wild arrangement in het Montferland – Culinair genieten

Bij dit culinair Wildarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met een glas lokaal gebrouwen bockbier of een glas lokale wijn met een bijpassend lekkernij.
  • 1x Een 4-gangen wilddiner

Prijs: € 46,25 p.p.

Mocht u willen blijven overnachten dan is dat mogelijk vanaf € 53,75 p.p. op basis van een overnachting en ontbijt. 

De prijs van dit Wildarrangement is geldig van 17 oktober tot 19 december 2022.

Avondje genieten van het Wildmenu

Geniet van het wildseizoen met dit culinair wildarrangement in het Montferland. U geniet in ons restaurant van een uitgebreid wildmenu. Kom ook culinair genieten in het mooie groene Montferland.

Brasserie Brut

Voor een echte avond uit eten heten wij je uiteraard van harte welkom in de Brasserie. Een 4-gangen wildmenu zorgen voor een heerlijke culinaire ervaring. Een ruim assortiment aan open wijnen draagt tevens bij aan een avond lang genieten bij Brut.

Genieten in het mooie Montferland

Het hotel en de Brasserie liggen aan de rand van het heuvelachtige Montferland. Een plek om heerlijk te fietsen en te wandelen. Lekker winkelen kunt u in Doetinchem, Arnhem of het Duitse Bocholt Doesburg,Bronkhorst, ’s-Heerenberg en Zutphen, juist bekend om de sfeervolle steegjes en cultuur liggen op korte afstand van Zeddam. Aan de rand van het stadje 's-Heerenberg ligt het imposante kasteel Huis Bergh. Het behoort tot de grootste en belangrijkste kastelen van Nederland. Compleet met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens.

Dus ook voor een weekendje weg kunt u bij ons terecht.