Walking Dinner Dordrecht – Stadswandeling en Culinair genieten

Bij het Walking Dinner in Dordrecht is inbegrepen:

 • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
 • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

 • 10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
 • 15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
 • 30 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Minimum aantal personen is 10. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit avondje uit in Dordrecht is geldig tot en met 31 december 2023.

Walking Dinner Dordrecht

Doe zelf geen moeite, Dordrecht is de stad die u aangrijpt en meevoert naar vroeger tijden. En ze laat niet meer los! De Grote Kerk is indrukwekkend, de havens met uitzicht op de Maas en de Merwede zijn spectaculair. In 1572 werd in de Statenzaal op het Hof in het diepste geheim de Republiek der Nederlanden uitgeroepen. Over aangrijpend gesproken!

Het enige dat je naar Dordrecht mee hoeft te nemen, is een gezond onderstel!

Want wandelen, dat gaan we doen! Vergeet niet af en toe je mond te sluiten, want die zal regelmatig openstaan van verwondering én ... voor een tongstrelende hap in één van onze speciaal geselecteerde restaurants in het centrum van Dordrecht! Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. We wandelen door de Wijnhaven, de Visbrug en de Kerbuurt naar prachtige locaties en genieten van al het goede dat Dordrecht ons te bieden heeft. Kijk, luister, proef, geniet! Doe geen moeite, want Dordrecht zelf zal zijn weg recht naar je hart vinden!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht 19.00 - 20.00 Rondleiding 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht 21.00 - 22.00 Rondleiding 22.00 - 22.30 Nagerecht

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
6 reviews
 • 8
  Anoniem

  Eten was goed, er werd snel opgediend. Het dessert bij Miro was geweldig!. Gids was enthousiast en heeft kennis van zaken.

 • 8
  Anoniem

  Restaurant Miro (hoofdgerecht) was zeer minimaal. Het vlees was nog minder dan een hamburger.De overige restaurants waren goed. De rondleiding was zeer goed.

 • 8
  Anoniem

  Leuke gids! laatste restaurant te ver uit centrum, er zijn toch voldoende restaurants in het centrum? voorgerecht goed, hoofd en nagerecht redelijk. Op zich erg leuk uitje.

 • 8
  Wim De Winter

  Goed geregeld , goede restaurants en leuke gidsen. Kortom geslaagd uitstapje

 • 8
  Anoniem

  Wij hebben, mede door het mooie weer, genoten van het Walking Dinner. De gids was naar volle tevredenheid en het eten was goed verzorgd op de gekozen locaties.

 • 8
  Anoniem

  een aanrader voor iedereen die zakelijk een leuk informeel arrangement wil doen met zijn en of haar team. De restaurants zijn goed gelegen en prima ontvangst, super goede bediening in alle drie de geselecteerde restaurants, prima gids die Dordrecht op zijn duimpje kent en de interesse van de groep snel afstemd. Kortom voor herhaling vatbaar!