Walking Dinner Amsterdam

Bij deze Walking dinner is inbegrepen:

 • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
 • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

 • 10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
 • 15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
 • 30 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Minimum aantal personen: 10 Tijdsduur: 4,5 uur Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit super leuke avondje uit in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2023.

Walking Dinner Amsterdam

Een nadeel van lekker lang tafelen kan nog wel eens gezocht worden in de rug. Huh denkt u? Jaja, we zeggen het misschien wat vreemd, maar wat we bedoelen is dat het nog wel es voorkomt dat de stoelen in een restaurant er voor kunnen zorgen dat de rug gaat tegenwerken en het avondje uit noodgedwongen wordt beperkt.

Dineren in 3 verschillende restaurants in Amsterdam

Wij denken natuurlijk met u mee en hebben een geweldige oplossing gevonden voor dit probleem: het Walking Dinner! We nemen u mee voor een heerlijk 3-gangen diner, maar wel in 3 verschillende restaurants verdeeld over het mooie centrum van Amsterdam! Na iedere gang neemt uw gids u mee door de prachtige Jordaan, over de Wallen of langs het Paleis op de Dam, op weg naar de volgende gang in het volgende restaurant. Op deze manier ziet u een aantal bijzondere kenmerken van Mokum, hoort u fantastische anekdotes en verteert u uitstekend spijs!

Programma-indicatie

18.00 - 19.00 Voorgerecht 19.00 - 20.00 Wallen Tour 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht 21.00 - 22.00 Jordaan / Grachtengordel Tour 22.00 - 22.30 Nagerecht

Arrangement beoordelingen

7.7
Superb
3 reviews
 • 8
  R. Welboren

  Het was heel gezellig en een super gids. Ook het eten was heerlijk.

 • 7
  A. Tausch

  we vonden de kwaliteit van het eten minder goed. de ceasarsalade was magertjes ijsbergsla 1 gekookt ei beetje kaas geraspt te duur! en de biefstuk was groot maar voor velen van ons te rood we konden dit ook niet van te voren aangeven. Gids was super!

 • 8
  P. Massink

  Hele gezellige avond gehad. Eerste twee restaurants prima accomodatie en eten. Laatste was helaas wat minder qua eten en gezelligheid. Onze gids geweldig, verteld veel in korte tijd, wel doorlopen.