Vriendinnenweekend Tour de Boer in de Achterhoek – E-chopper rijden door de mooiste landschappen

Bij dit 2-daagse Tour de Boer arrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een Royal kamer (maximaal 4 personen)
  • 1x Een uitgebreid Gelderse ontbijt
  • 1x Ontvangst met koffie en Achterhoekse lekkernij
  • 1x Route met tour op de e-chopper door de Achterhoek: duur 3 uur (geef bij uw reservering door welke dag en tijd u wilt starten)
  • 1x Een culinair 4-gangen menu in restaurant Le Défi

Prijzen:

  • vanaf € 114,50 p.p. op basis van 4 personen per kamer
  • vanaf € 124,50 p.p. op basis van 3 personen per kamer
  • vanaf € 134,50 p.p. op basis van 2 personen per kamer

De prijs van de 2-daagse Tour de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Tour de Boer in de Achterhoek

Deze locatie is het meest bijzondere hotel van Lochem. Overnachten in de Achterhoek bij dit hotel staat voor authentieke gastvrijheid. Onze daden, onze service, een bijzonder plekje en onze lach. Wij werken dagelijks aan herinneringen van onze gasten. Een herinnering die een leven lang mee zal gaan! Dit komt natuurlijk ook mede door het prachtige landschap dat de Achterhoek te bieden heeft! Ideaal dus voor een tour met de e-chopper!

Hotelkamers en faciliteiten

Het hotel beschikt over 30 sfeervolle luxe hotelkamers, 1 familie appartement De Loft, restaurant Le Défi, de brasserie, luxe multifunctionele zalen voor congressen, symposia en vergaderarrangementen, een luxe boardroom, het verwenbad (30 graden), sauna, solarium, gym en een royale parktuin. 

Inchecken tussen 15:00 en 17:30 uur
Uw kamer is voor u gereed om 15:00 uur. U bent echter al de hele aankomstdag van harte welkom om gebruik te maken van al onze faciliteiten. Wij stallen uw koffers en u kunt er alvast op uit met de fiets, zwemmen of een versnappering nuttigen in onze brasserie. 

De royal kamer is voor maximaal 4 personen dus gezellig met z'n viertjes op 1 kamer.

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant Le Défi nabij Deventer, Zutphen en Enschede gelegen in het Hanzestadje Lochem geniet u van de creaties van onze chef-kok Hans Wissink.

Op onze menukaart treft u vindingrijke klassieke gerechten met ingrediënten die u terug leiden naar onze Gelderse streek "De Achterhoek". Combineert u dit met een heerlijk glas wijn? Maitre-sommelier Jeroen Ziel en zijn team adviseren u graag. Er zijn dagelijks tientallen wijnen per glas te bestellen. 

Onze keukenbrigade houdt graag rekening met uw wensen en/of diëten. Onze koks garanderen u een tongstrelende beleving. Na het eten kunt u ook altijd nog nagenieten van ons ruime aanbod aan wellness!