Virtual Giethoorn arrangement: Varen, Genieten en VR-game naar keuze

Bij dit Virtual Giethoorn arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met warme consumptie en boerenbrok
  • Huur fluisterboot 3 uur of Kano 3 uur
  • High burger/barbecue/Build-your-own-burger-menu VR-Game

Prijs: € 68,50 p.p. 
Avond variant + € 9,50 p.p.
Minimaal aantal personen is 4.

Graag ontvangen we bij uw reservering de voorkeur voor het ochtend, middag of avond programma en het gekozen VR-spel.

De prijs van dit Virtual Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Virtual Giethoorn arrangement - Genieten in Giethoorn

Ontdek Giethoorn vanaf het water, maak kennis met het dorp tijdens de digitale wandeling en stap in een virtuele wereld tijdens een VR-dinergame naar keuze. Dit originele groepsuitje laat u Giethoorn zien vanaf de digitale wereld. Uiteraard zal het varen ook niet ontbreken in dit arrangement, genieten in Giethoorn.

Programmavoorbeelden:

Ochtendprogramma:
10.00 uur De dag begint om met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok

10.30 uur U wandelt naar de kade voor een tocht van 3 uur met de fluisterboot of kano. (rondvaart 1 uur is ook mogelijk)

13.30 uur Bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch (3-gangen build-Your-Own-Burger, high burger of luxe koffietafel met soep en kroket) wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een VR-game naar keuze:

- VR-Moordspel
- La Casi di Papel

15.30 uur Geschat einde en tijd om het dorp te gaan bezoeken

Middag programma:
14.00 uur De dag begint om met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok

14.30 uur U wandelt naar de kade voor een tocht van 3 uur met de fluisterboot of kano. (rondvaart 1 uur is ook mogelijk)

17.30 uur Bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch (3-gangen build-Your-Own-Burger, high burger of barbecue 2) wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een VR-game naar keuze:

- VR-Moordspel
- La Casi di Papel

19.30 uur Geschat einde 

Avondprogramma
17.00 uur De avond begint met een kop soep met mini burgers

17.30 uur U wandelt naar de kade voor een tocht van 3 uur met de fluisterboot of kano. (rondvaart 1 uur  is ook mogelijk).

20.30 uur Bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-dinner. Het VR dinner game (high burger of barbecue 2) wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een VR-game naar keuze:

- VR-Moordspel
- La Casi di Papel

22.30 uur Geschat einde

Burgers en Grill in Giethoorn

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Het de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.