Unieke Escape game in Overijssel – Met welke collega’s ga jij ontsnappen?

Bij dit spannende bedrijfsuitje is inbegrepen:

  • Dag programma van 10:00 tot 19:30 uur
  • 2x koffie/thee en appelgebak bij het ontvangst
  • Rondvaart 1 uur , kano- of Fluistertocht van 3 uur door Giethoorn
  • Build your own lunch
  • Hacked the game
  • Diner of barbecue

Prijs: vanaf € 98,00 p.p.
Vanaf minimaal 10 personen te boeken.

De prijs voor dit spannende bedrijfsutije in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Ontsnappen & ontspannen: Escapen in Giethoorn

Een unieke combinatie van genieten van rust, natuur en lekker eten met het aangaan van de uitdaging met onze unieke Escape Games. Super bedrijfsuitje geschikt voor iedereen.

Sfeervolle locatie aan het water

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp.

Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Programmavoorbeeld

10:00 uur
Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak.

10.45 uur
Een kano of fluistertocht van 3 uur door Giethoorn en omgeving

13:45 uur
Build-Your Own Burger met side dish naar keuze

Aansluitend vrije tijd om het dorp te bezoeken of één van de activiteiten te ondernemen.

15:00 uur
De Parkmanager komt uitleg vragen omtrent de openstaande rekeningen. Lukt het jullie de identiteitshack op tijd ongedaan te maken?

16.30 uur
U kunt de ervaringen bespreken tijdens de borrel (excl). Ben je met 8 t/m 14 personen, speel je nu The bomb (en andere groep gaat HAcked the game spelen)

17:45 uur (of 19.15 uur)
De dag wordt afgesloten met een barbecue  diner  of buffet 1 (bij 15 personen of meer).

19:30 uur (of 21.00 uur)
Geschat einde.