Sloep varen door Den Bosch

Bij het Sloep varen in Den Bosch is inbegrepen:

Wij varen met minimaal 7 passagiers. Onze grootste sloep biedt zitplaatsen aan groepen van maximaal 20 passagiers.

De kosten voor 1 uur varen inclusief kapitein bedragen € 20,00 pp.
Extra half uur € 10,00 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar 50% korting.

Bent u met minder dan 7 personen? Dan bent u ook van harte welkom en hanteren wij onze minimumprijs van € 140.00 voor 1 uur varen.
Ieder extra half uur varen: € 56.00

Prijzen zijn inclusief kapitein, brandstof en 9% BTW. U vaart privé met uw eigen gezelschap.

De tocht komt het best tot zijn recht bij een vaartijd van minimaal 1,5 uur.

Het is mogelijk om uw vaartocht uit te bereiden met een culinaire invulling aan boord.

Het is ook toegestaan om op de sloepen zelf een hapje, drankje en glazen etc. aan boord te brengen.

LET OP: de sloepen zijn niet rolstoeltoegankelijk en we varen NIET over de Binnendieze maar over de Dieze, de Aa en de Stadsdommel langs de vestigingsmuren door het centrum van Den Bosch.

Deze vaart is te boeken vanaf 1 april 2023 tot en met 31 oktober 2023.

Heerlijk sloep varen met vrienden in den Bosch

Wij verwelkomen u graag in hartje centrum aan boord van één van onze luxe sloepen. Onder het genot van een hapje en drankje vaart u exclusief met uw eigen gezelschap vanuit de oude Brede Haven over de Dieze door Bourgondisch Den Bosch.

Wij beschikken over een vloot van meerdere sloepen, voor kleine (vanaf 6 personen) en grote groepen tot ruim 100 personen.

Sloepen tocht door Bourgondisch Den Bosch

Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige sloeptocht door Bourgondisch Den Bosch. 

Onze kapitein vaart u exclusief met uw eigen gezelschap langs de vestingwerken door het centrum van Den Bosch over de Dieze, de Smalle Haven, de Brede Haven, de schitterende Aa, de Buitenhaven en de Stadsdommel. 

Aan boord serveren wij culinaire lekkernijen zoals borrelplanken, mooie wijnen, kaasplateautjes, frisdranken of een lekker koud biertje. Ook bieden wij een heerlijke BBQ of tapas aan boord!

Indien gewenst kunt u ook uw zelf meegebrachte hapjes & dranken aan boord nuttigen.

Sloep Varen door Den Bosch is ideaal om heerlijk op het water te relaxen met vrienden of familie, een feestje te vieren, als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje.

Opstappen en Parkeren

U stapt op aan de grote steiger in de Smalle Haven / Hoek Visstraat, hartje centrum. Tegenover het Douwe Egberts Cafe ligt een trap naar de steiger alwaar onze sloepen voor u klaar liggen. Na de sloeptocht brengen wij u hier ook weer terug aan wal.

Zorg dat u voordat u aan boord gaat een sanitaire stop heeft gemaakt; wij hebben geen toilet aan boord van onze sloepen.

Parkeren:
Komt u met de auto dan kunt u onder andere parkeren in de parkeergarage onder het NS station: Stationsplein - Colvenierstraat 20 - 5211AV Den Bosch. Vanaf het NS station is het een kleine 10 minuten lopen naar onze opstapplaats in de Smalle Haven.

Trein:
Vanaf het Centraal Station loopt u rechtdoor het centrum in, via de Wilheminabrug steekt u de Dommel over, en het volgende water aan uw linkerhand is de Smalle Haven. 

Arrangement beoordelingen

8.8
Superb
19 reviews