Rondvaart Slot Loevestein of Woudrichem – prachtige boottocht over de Waal

Bij deze rondvaart is inbegrepen:

  • Vertrek 11:00 uur, Terug 18:30 uur
  • Boottocht
  • Koffie met gebak
  • Lunch,
  • 2 uur vrije tijd bij slot Loevestein of 1.5 uur bij Woudrichem
  • Matrozenbuffet.

Prijs: € 60,00 p.p. op basis van minimaal 25 personen. 

De rondvaarten zijn het gehele jaar door te boeken voor groepen vanaf 25 personen.

Let op: kaarten voor Slot Loevestein kunt u alleen kopen bij de kassa en zijn niet te reserveren bij ons.  (vesting is wel vrij toegankelijk)

De prijs van deze rondvaart is geldig tot 31 december 2022.

Rondvaart Slot Loevestein of Woudrichem

De Loevestein cruise is een prachtige boottocht over de Waal/Merwede. Tijdens de cruise kunt u uitstappen bij Slot Loevestein of mee door varen naar de vestingstad Woudrichem. De keuze is aan u.

Slot Loevestein of Vestingstad Woudrichem

Bij Slot Loevenstein kunt u genieten van de oude sfeer die heerst in en om dit prachtige kasteel. In het kasteel komt u verhalenvertellers tegen waar u vrijblijvend naar kunt luisteren. Deze verhalen nemen u mee naar de middeleeuwen. Maar u kunt ook aan boord blijven en meevaren naar de vestingstad Woudrichem, een oud vissersstadje gelegen aan 3 rivieren. Hier heeft u de mogelijkheid om het visserijmuseum te bezoeken of om heerlijk door het stadje te slenteren, en te genieten van alle indrukken. Na ongeveer 1,5 uur komt u weer aan boord en varen we richting Slot Loevestein om daar de andere mensen weer op te halen. Na 2 uur genoten te hebben van Slot Loevestein heten wij u welkom terug aan boord en gaat de terugreis weer beginnen.

Rondvaartboot

Aan boord van de rondvaartboot mag iedereen zich thuis voelen. De partyboot heeft een mooie warme uitstraling en is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 150 personen. Het schip is rolstoel-toegankelijk door middel van een lift en een invalide-toilet. Tevens is er een apart dames- en herentoilet, een bar en een complete keuken met eigen kok aan boord. In de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht. De indeling van het schip kan in overleg worden aangepast aan de grootte van het gezelschap.