Rondvaart Slot Loevestein – prachtige boottocht over de Waal

Bij deze rondvaart is inbegrepen:

  • Vertrek 11:00uur, Terug 16:00uur
  • Boottocht
  • Koffie met gebak
  • brunchbuffet
  • 1,5 uur vrije tijd bij slot Loevestein

Prijs: € 55,00 p.p. op basis van minimaal 25 personen. 

De rondvaarten zijn het gehele jaar door te boeken voor groepen vanaf 25 personen.

Let op: kaarten voor Slot Loevestein kunt u alleen kopen bij de kassa en zijn niet te reserveren bij ons.  (vesting is wel vrij toegankelijk)

De prijs van deze rondvaart is geldig tot 31 december 2023.

Rondvaart Slot Loevestein

Tijdens deze prachtige boottocht over de Waal/Merwede, komen wij langs verschillende plaatsen die gelegen zijn aan deze imposante rivier om vervolgens bij het middeleeuwse kasteel Slot Loevestein af te meren.

Slot Loevestein of Vestingstad Woudrichem

Tijdens deze prachtige boottocht over de Waal/Merwede, komen wij langs verschillende plaatsen die gelegen zijn aan deze imposante rivier om vervolgens bij het middeleeuwse kasteel Slot Loevestein af te meren. Hier kunt u genieten van de oude sfeer die heerst in en om dit prachtige kasteel. In het kasteel komt u verhalenvertellers tegen waar u vrijblijvend naar kunt luisteren. Deze verhalen nemen u mee naar de middeleeuwen.. Na ongeveer 1,5 uur komt u weer aan boord en staat er een heerlijk brunchbuffet voor u klaar. We zetten de terugreis in en zijn om 16:00 uur weer terug in de haven van Sleeuwijk.

Rondvaartboot

Aan boord van de rondvaartboot mag iedereen zich thuis voelen. De partyboot heeft een mooie warme uitstraling en is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 150 personen. Het schip is rolstoel-toegankelijk door middel van een lift en een invalide-toilet. Tevens is er een apart dames- en herentoilet, een bar en een complete keuken met eigen kok aan boord. In de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht. De indeling van het schip kan in overleg worden aangepast aan de grootte van het gezelschap.