Rondleiding en wijnproeverij op het Wijngoed in het Montferland – al vanaf 2 personen

Bij deze rondleiding en wijn proeverij is inbegrepen:

 • Rondleiding door de wijngaarden, wijnmakerij en wijnkelder
 • Mini proeverij op het terras met uitzicht op de wijngaarden
 • Enthouasiste begeleiding
 • Iedere zaterag om 15:00 uur 

Prijs: € 22,50 p.p. 

De prijs van deze rondleiding en wijnproeverij in het Montferlnad is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Rondleiding en mini wijnproeverij

Iedere zaterdag organiseert het wijngoed een rondleiding met mini proverij op het wijngoed. Leer meer over het wijn maken en de geschiedenis van het wijngoed. Op zaterdag kunt u al vanaf 2 personen inschrijven op de rondleiding. De Wijnboer vertelt enthousiast over zijn vak en laat u doormiddel van de mini proeverij kennis maken met zijn product aanbod. Een aanraden voor wijnliefhebbers. 

De prachtige wijngaarden

Op 4 hectare Achterhoekse bodem zijn 2 wijngaarden aangelegd in de heuvels van het Montferland en op boerenland in het buurtschap de Wals bij Genderingen. Maar liefst 14.000 wijnstokken zorgen voor de productie van rode, witte en rosé-wijnen van hoge kwaliteit. 

In 2004 is het wijngoed gestart met de aanplant van nieuwe rassen, die zorgen voor wijnen van hoge kwaliteit. Wijnboer Leon Masselink en zijn vrouw Magda hebben in de loop der jaren het wijngoed uitgebreid met professionele wijnmakerij, wijnkelders en een wijnhuis. De wijnen zijn bekroond met Nationale en Internationale prijzen (o.a. gouden medailles in Berlijn en Wenen).

Individueel bezoek

Iedere zaterdag om 15.00 uur is er een rondleiding met proeverij voor individuele personen neem een kijkje in de wijngaarden, de wijnmakerij en de wijnkelder. Daarnaast kunt u heerlijk buiten genieten op ons terras omringd door wijngaarden en weilanden en tijdens een mini proeverij genieten van de wijnen.

Arrangement beoordelingen

9.5
Superb
2 reviews
 • 9
  Tineke Ottevanger

  Alles keurig, goed verzorgd. Jammer dat de shuttle bus niet gereserveerd was(wel aangevraagd) maar met de fietsen zijn we er ook gekomen. Het weer zat mee, anders was het een ander verhaal.

 • 10
  Margo

  Zeer enthousiaste eigenaar die met veel passie en liefde over zijn mooie wijnen praat.