Proeverijen met wijn in Groningen – culinair uitje

Bij deze Proeverijen met wijn in Groningen is inbegrepen:

  • Proeverij van wijnen uit verschillende regio’s

Prijs: € 25,00 p.p. bij een minimale deelname van 8 personen.

De prijs van deze Proeverijen van wijnen in Groningen is geldig tot en met 31 december 2022.

Kom culinair genieten van de wijnproeverij in Groningen

Beleef samen met uw vrienden of collega's een gezellige middag in cubaanse sferen. Maak onder begeleiding van een wijnkenner kennis met diverse wijnen en/of spijzen en leer uw zintuigen te gebruiken. Leer alles over het maken van wijn, tradities en hoe u moet proeven.

Leer uw zintuigen te gebruiken

Samen met uw vrienden of collega's 4 verschillende wijnen proeven. De wijnen die u zult proeven zijn zoet, zuur, zout en bitter. Zorg dat uw neus openstaat voor het ruiken van andere wijnen. Tijdens de wijnproeverij leert u al uw zintuigen te gebruiken voor het proeven en beoordelen van dranken en/of spijzen. Wijnen uit alle regio's komen aan bod. De groepsgrootte kan variëren van 8 tot 25 personen.

Parkeer uw auto in een van de parkeergarages

Binnen een straal van 200 meter om ons restaurant zijn drie grote parkeergarages gevestigd. Recht tegenover onze zaak aan het Gedempte Kattendiep bevindt zich de parkeergarage van het Holland Casino. Tegenover het Politiebureau aan de Rademarkt zit de ingang van een andere grote parkeergarage. En dan is er nog de mega parkeergarage van de gemeente Groningen aan het Damsterdiep.