Pre-Kerstarrangement in Slenaken – even de deur uit voor de Kerst drukte

Bij het Pré-Kerstarrangement in Limburg is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen in een prachtige hotelkamer
  • 3x een luxe ontbijt
  • 1x een pré-kerstdiner
  • 1x een ‘Heilige avond‘ diner
  • Aankomst in de Advent-weken
  • Gratis gebruik van de hotelfaciliteiten
  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi

Prijs: vanaf € 339,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
Alleen te boeken met aankomst zondag, maandag of dinsdag.

Het Pre-kerst-arrangement is geldig in de advent-weken, vanaf 20 november tot en met 24 december 2022.

Speciale Advent weekenden

In de advent-weken van 20 november tot 24 december 2022, kunt u een voorproefje nemen op de kerstdiners. Op de vrijdag-en zaterdagavonden worden dezelfde kerstdiners geserveerd als op 1e en 2e kerstdag, met het hotel in volledige kersttooi. Op de zondag geniet u van het ‘heilig avond’-diner. Met een bezoek aan de kerstmarkten in de omgeving in Maastricht, Valkenburg, Aken, Luik en Monschau is dit een goede voorbereiding op de kerstdagen. Verblijf in een standaardkamer.

Het hotel en de Kamers en Suites

Het hotel ligt in het kleine Limburgse dorpje Slenaken en biedt accommodaties met uitzicht op het Gulpdal. Hier gaan begrippen als rust, ruimte en privacy gepaard met allure, stijl en warmte. Het hotel is omgeven met een grote tuin. U kunt ontspannen in de sauna, het solarium en het bubbelbad, of zwemmen in het binnenzwembad. Gasten kunnen na een bezoek aan één van de kerstmarkten in de omgeving genieten van een drankje in het restaurant.

De kamers en suites zijn smaakvol en royaal ingericht. Voorzien van bad of inloopdouche, toilet, flatscreen-televisie, safe, telefoon en balkon. Vanaf het ruime balkon heeft u een schitterend uitzicht over de natuurrijke Gulpvallei. ‘s Morgens geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet, gepresenteerd op een exclusieve wijze.

Kerstmarkten en meer

Met een bezoek aan de kerstmarkten in de omgeving in Maastricht, Valkenburg, Aken, Luik en Monschau is dit een goede voorbereiding op de kerstdagen. De centrale ligging van het hotel in deze regio biedt veel voordelen. Afstanden spelen hier geen rol, binnen een klein uur bent u in de Ardennen of de Eifel, Keulen, Antwerpen en Brussel.