Mountainbiken door de Sallandse Heuvelrug

Bij het mountainbiken is inbegrepen:

  • Mountainbike
  • Instructie gekwalificeerde instructeurs
  • Rugzakje met kleingereedschap en EHBO materiaal

Prijs: vanaf € 20,00 p.p.

Optioneel bij te boeken:
– Back to Basic lunch
– Sportmaaltijd

De prijs van dit uitje is geldig tot 31 december 2022.

Mountainbiken door de Sallandse Heuvelrug

Wil je ook eens genieten van het mountainbiken in een gebied dat zich er uitstekend voor leent? Dit kan perfect in het natuurlijke hart van de Overijsselse Sallandse Heuvelrug. Beklim pittige heuvels met stijgingspercentages tot 20% en maak afdalingen van meer dan 500 meter lang!

Mountainbiken

Mountainbiken is een sport die je het hele jaar rond kunt beoefenen. We hebben voor de verhuur de kwalitatief hoogstaande Focus Killerbee Mountainbikes beschikbaar. Je kunt kiezen uit een 26 of 29 inch mountainbike. De Sallandse Heuvelrug, Hellendoornse- en Lemelerberg is het perfecte gebied om een mooie mountainbiketocht te maken. Hier vindt je gepijlde routes met pittige klimmetjes en mooie afdalingen.

Instructie

Voor je op pad gaat krijg je uiteraard duidelijke instructie over o.a. de juiste schakel- en remtechniek van de mountainbike. Onze gekwalificeerde instructeurs zullen samen met jou de goede zadelhoogte afstellen. Het dragen van een helm is uiteraard verplicht en zit bij de prijs inbegrepen. Verder kun je gebruik maken van een bidon en krijg je een rugzakje mee met klein gereedschap en EHBO materiaal.