Maastricht, het pareltje van Limburg! Stadswandeling en verrassend Dineren

Dit bijzondere groepsuitje in Maastricht is inclusief:

 • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
 • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs: 10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW 15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW 30 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW Minimum aantal personen is 10 . Tijdsduur: 4,5 uur Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Maastricht, het pareltje van Limburg!

Maastricht is één van de oudste steden in Nederland. De geschiedenis gaat hier zover terug dat er tijd tekort is om alles te vertellen. Maar, uw Holland Tour Guides gids neemt u mee langs schitterende plekjes en zal u dingen vertellen waar u zelf niet snel achtergekomen zou zijn.

Verrassend groepsuitje in Maastricht

Dat Maastricht zo oud is kunt u bijvoorbeeld zien aan de Sint Servaasbrug. Deze brug is door de Romeinen gebouwd om de 2 stadsdelen van Maastricht, die gescheiden zijn door de Maas, met elkaar te verbinden. U kunt een bezoekje brengen aan het Vrijthof, het bekendste plein van Maastricht. Laat u door uw gids rondleiden door deze Bourgondische stad. Tussen de rondleidingen door zult u ook genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Dit doen wij in 3 verschillende restaurants, om u zoveel mogelijk verschillende sferen te laten proeven. Wat ook leuk is, is dat u na de avond met al uw familie en vrienden bijgepraat bent, omdat u in de gelegenheid bent bij ieder restaurant naast iemand anders te gaan zitten. Waar wacht u nog op? Nu is het de tijd om Maastricht beter te leren kennen!

Stadswandeling en 3 restaurants bezoeken

 • 18.00 - 19.00 Voorgerecht
 • 19.00 - 20.00 Rondleiding
 • 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
 • 21.00 - 22.00 Rondleiding
 • 22.00 - 22.30 Nagerecht

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Anoniem

  De gekozen restaurants waren zeer goed van kwaliteit en het personeel van alle horecagelegenheden hield goed in de gaten of de glazen gevuld waren. De gids was zeer flexibel en sprak zeer goed Engels. Hij heeft ons enkele mooie plekjes van Maastricht laten zien. Kortom; een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar was. Ik zal het ook zeker bij mijn collega's aanbevelen.