Kookworkshop in de Achterhoek – Culinair Bedrijfsuitje in Gelderland

De kookworkshop in de Achterhoek is inclusief:

  • Een Workshop gegeven door de Chef
  • Mogelijk als Lunch of Diner

Prijs: € 59,- per persoon

Optineel bij te boeken:

  • Een drankenarrangement, wijnarrangement of wijnproeverij.
  • Afsluiten met een naborrel of afterparty.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Kookworkshop in de Achterhoek

Onze chef leert jullie graag de fijne kneepjes van het vak! Kook zelf een Groene Ster met de workshop Lokaal, een heerlijk geheel vegetarisch menu. Trommel je vrienden op voor een WILD! Workshop of ga aan de slag met onze Oklahoma Joe, de Rolls Royce onder de BBQ's!

Karakteristieke locatie in de Achteroek

In ons karakteristieke, monumentale hotel in de Achterhoek is het genieten. De exclusieve ambiance en de tuinen ademen verhalen die ver teruggaan in de tijd. Het hotel en de chef-kok daarentegen zijn eigentijds. Hotelkamers met een moderne, luxe inrichting, sfeervol en met een thema. Een chef-kok die culinaire hoogstandjes met prachtige en verantwoorde streekproducten combineert. Zoek je een restaurant in Doetinchem of wil je lekker een weekendje weg in de Achterhoek? Kom dan genieten bij Villa Ruimzicht. We zijn meer dan een hotel voor een onbezorgd verblijf, we bieden je een belevenis.

Programma

Voor een optimale kookbeleving hanteren wij een minimum van 8 en een maximum van 12 personen. Uitzondering hierop is de BBQ workshop, hieraan kunnen meer dan 12 personen deelnemen.

Onze workshops duren ongeveer 3,5 uur waarvan je 1,5 tot 2 uur aan het koken bent. Je kunt de workshop iedere dag op elk gewenst tijdstip tussen 12.00 en 20.00 uur (aanvangstijden) reserveren, dus zowel als lunch of als diner.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review