Klassieke Kever Tour Twente – Bijzondere rally door het Landgoed van Nederland

Dit arrangement is inclusief

  • voorbereiding en organisatie
  • deskundige begeleiding
  • huur kevers (op basis van 4 personen per kever)
  • ontvangst met kopje koffie/thee en krentewegge
  • keverproviant van divers snoepgoed
  • drankje onderweg
  • reis –en transportkosten

Prijs: € 99,00 p.p. exclusief BTW.
Met een minimumbedrag van € 400,00 exclusief BTW.

Deze prijs is gebaseerd op een 5 uur durend programma.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Klassieke Kever Tour Twente - nu ook in de hippe Cabrio versie!!

Een rally door Twente in één van de spraakmakendste auto ter wereld, de Volkswagen Kever. Aan de hand van een routebeschrijving wordt er een tocht gemaakt over schilderachtige landwegen en fraaie natuurgebieden. Uniek zijn onze cabrio kevers, heerlijk met de wind door de haren en u kunt nog meer genieten van de prachtige omgeving.

Het programma

Onderweg komt u verschillende puzzelopdrachten en uitdagende groepsactiviteiten tegen (bij minimaal 16 personen). Diverse versnaperingen voor onderweg zullen de inwendige tevreden stellen. Iedereen met een geldig B-rijbewijs kan zelf gaan rijden in deze unieke oldtimer auto’s en het authentieke 70-er jaren gevoel beleven. Maar ook als bijrijder of bankzitter is deze rally een bijzondere ervaring met collega’s of relaties. Met de raampjes gesloten en het kacheltje aan is deze tour in de winter ook een aangename belevenis.

Locatie in Ootmarsum of uw eigen locatie

Everloo Events heeft een vaste locatie van waar de tour start en eindigt. In overleg kunnen we ook vertrekken vanaf een locatie naar uw eigen keuze. U wordt ontvangen in het prachtige Ootmarsum waar u wordt ontvangen met een kopje koffie en heerlijke Twentse krentewegge. De medewerkers van Everloo Events geven u een uitgebreide instructie om vervolgens in groepen van 4 personen te vertrekken. Bij terugkomst kunt u onder het genot van een borrel de stoere verhalen met elkaar uitwisselen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om uw verblijf in Twente te verlengen. Een overnachting in een hotel of boerderij lodge. Maar ook bijzondere activiteiten, vergaderaccommodaties en feestavonden behoren tot de mogelijkheden.