King of Kickbike – Ga de strijd aan in de Weerribben met een mooie route en leuke activiteiten

Bij dit King of Kickbike arrangement is inbegrepen:

  • Een sportieve ontdekkingstocht met leuke activiteiten (120 tot 150 minuten)
  • Huur Kickbike 

Prijzen: 
– € 15,00 p.p. (alleen kickbike)
– € 27,50 met picknick voor onderweg
– € 35,00 p.p. met 1,5 uur vrij drinken met uitgebreid borrelgarnituur
– € 35,00 p.p. met barbecue of driegangen diner

De prijzen van dit king of kickbike arrangement zijn geldig tot 31 december 2021.

King of kickbike - daag je sportieve vrienden uit op ontdekkingstocht in de Weer

Voor iedereen die niet vies is van een beetje competitie hebben wij King of Kickbike! In teams gaan jullie niet alleen de omgeving verkennen, maar ook de strijd met elkaar aan. Onderweg zullen jullie de nodige vragen moeten beantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren. Kroont jouw team zich tot King of Kickbike?

Het arrangement

King of kickbike is een combinatie tussen een sportieve activiteit, escaperoom achtige opdrachten, mooie natuur met een gezonde competitiviteit tussen de teams, waarbij u de finale beleeft op het terras van ’t Binnenhof.

De duur van het arrangement is ongeveer 120 tot 150 minuten inclusief eindspel. 

Een zeer uitdagend arrangement, mogelijk vanaf 4 personen, maximaal 20 personen (meer in overleg mogelijk)

Sfeervol restaurant in de Weerribben

Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.