Weerribben Challenge – Ga de strijd aan in de Weerribben met een mooie route en leuke activiteiten

Bij het Weerribben Challenge arrangement is inbegrepen:

  • Een sportieve ontdekkingstocht met leuke activiteiten (120 tot 150 minuten)
  • Huur fiets 

Prijzen vanaf: 
€ 17,50 p.p.
€ 32,50 p.p. met picknick voor onderweg
€ 42,00 p.p. met 2 uur vrij drinken met uitgebreid borrelgarnituur
€ 37,50 p.p. met barbecue 1

Te boeken vanaf 4 personen.

De prijzen van dit Weeribben Challenge arrangement zijn geldig tot 31 december 2023.

Weerribben Challenge

Voor iedereen die niet vies is van een beetje competitie hebben wij de Weerribben Challenge! In teams gaan jullie niet alleen de omgeving verkennen, maar ook de strijd met elkaar aan. Onderweg zullen jullie de nodige vragen moeten beantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren.

Het arrangement

De Weerribben Challenge is een combinatie tussen een sportieve activiteit, escaperoom achtige opdrachten, mooie natuur met een gezonde competitiviteit tussen de teams, waarbij u de finale beleeft op het terras van ’t Binnenhof.

De duur van het arrangement is ongeveer 120 tot 150 minuten inclusief eindspel. 

Een zeer uitdagend arrangement, mogelijk vanaf 4 personen.

Sfeervol restaurant in de Weerribben

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan een grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, bieden wij u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.