Kids for free – Actieve Familiedag in Overijssel

Bij dit Kids for Free arrangement in Giethoorn is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie/thee en boerenbrok (kinderen onbeperkt ranja)
 • Huur fluisterboot of kano voor 3 uur
 • Lopen op het water voor de kinderen
 • Build-your-Own-Burger met side dish

Prijs: € 49,50 p.p.
Deze prijs is op basis van minimaal 2 volwassenen.
Kinderen t/m 11 jaar zijn vrij van kosten (maximaal 1 kind per volwassene).

Geef bij uw reservering de keuzes door voor het arrangement en als er kinderen mee gaan geef dan ook de leeftijden van de kinderen door.

De prijs van dit Kids for Free familiearrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Familiedag in Overijssel

Heerlijk genieten van de mooie omgeving, terwijl de kinderen kunnen spelen en op z’n tijd kunnen meegenieten. Het begint met een lekkere kop koffie met boerenbrok (voor de kinderen onbeperkt ranja). U stapt in de fluisterboten of kano's ( 3 uur). Aansluitend kunt het dorp gaan bezoeken. Bij terugkomst gaat u lopen over het water en stel je zelf je luxe hamburger samen tijdens Build your own Burger met side dish naar keuze. 

Burgers & Grill

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Ochtend variant

10.00 uur
Ontvangst met koffie of thee en boerenbrok (voor de kids onbeperkt ranja).

10.30 uur
U stapt in de fluisterboot of kano voor een tocht van 3 uur door Giethoorn

13.30 uur
Bij terugkomst kunnen de kinderen gaan lopen op het water en aansluitend kunt u gaan genieten van een luxe hamburger tijdens het Build Your own Burger met side dish naar keuze. Voor de kinderen is er een mini burger

Middagvariant

13.30 uur
Ontvangst met een kopje koffie of thee en boerenbrok.

14.00 uur
U stapt in de fluisterboot of kano voor een tocht van 3 uur door Giethoorn

17.00 uur
Bij terugkomst kunnen de kinderen gaan lopen op het water en aansluitend kunt u gaan genieten van een luxe hamburger tijdens Build your own Burger met side dish naar keuze. Voor de kinderen zijn er mini burgers

Het is mogelijk het Build Your Own Burger te vervangen door een barbecue + € 5,00 p.p.

Arrangement beoordelingen

8.5
Superb
8 reviews
 • 9
  Anoniem

  Goed geregeld. Niet duur. Kids hebben genoten. Volgende keer weten we jullie weer te vinden.

 • 9
  Joyce van Apeldoorn

  Echt in een woord GEWELDIG! Echt een aanrader. Hier krijg je waar voor je geld. Aardige mensen, goede ontvangst, leuke locatie en lekker gegeten en gedronken. Zeker doen we het nog een keertje over!

 • 8
  Anoniem

  Het was een erg leuke dag ! Lekker rustig en de kids hebben zich goed vermaakt met de boot en de bubble bal op het water. Ontvangst was goed en bediening netjes. Gezellig dagje uit gehad. Ooievaars en reeen gezien onderweg, mooie natuur. Onder de bruggetjes door is ook grappig. Ziet er allemaal netjes uit in de omgeving.

 • 8
  Anoniem

  Goed verzorgd terras met vriendelijke bediening en een heerlijke bbq.

 • 8
  Anne

  Erg leuk, verzorgd, compleet!

 • 9
  B.J. de Ridder

  Leuk uitstapje, alleen opletten met mensen die niet zo snel kunnen lopen. Na de ontvangst de looptijd ruim nemen om naar de opstapplaats van de boot te komen.

 • 9
  Ida Postma

  Super goed verzorgd leuke bediening erg geslaagd.

 • 8
  Nel de Ronde

  Was een geslaagde dag en goed eten.allemaal van klein tot groot genoten