Just the 2 of Us aanbieding met keuze uit Scooteren of Steppen en lekker eten

Bij Just The Two of Us is inbegrepen:

  • Koffie/thee en ambachtelijke boerenbrok
  • Uitgestippelde route op een elektrische step of scooter
  • High Tea of High Wine of High Beer of Luxe Lunch

Prijs: € 47,50 p.p. en is te boeken vanaf 2 personen. 

De prijs van Just the Two of us is geldig tot 31 december 2022.

Just The Two of Us

Een gezellige (mid)dag uit in één van Nederlands mooiste Nationaal parken: De Weerribben-Wieden. Een park waar natuur, cultuur en leuke activiteiten hand in hand samen gaan. Just the 2 of us is speciaal gemaakt voor kleine gezelschappen en uitermate geschikt voor vrienden of familie.

Programmavoorbeeld:

11.30 uur
De tafel staat voor u klaar in het restaurant in Paasloo, waar de koffie of thee al voor u klaar staat met ambachtelijk gemaakte boerenbrok.

11.30 uur
Trek er samen op uit en ontdek het gebied op een elektrische step of scooter

14.00 uur
Bespreek de ervaringen tijdens een heerlijke high tea, high wine, high beer of luxe lunch.

Genieten in de Weerribben

Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.