Just the 2 of Us – ritje met de E-chopper en lekker eten

Bij Just The Two of Us is inbegrepen:

  • Koffie/thee en ambachtelijke boerenbrok
  • Uitgestippelde route op een E-chopper
  • Een 3-gangen High Tea, High Wine of High Beer of een sharing 2-gangen lunch

Prijs: 
€ 49,50 p.p. (2-gangen sharing lunch of 2-gangen high beer, wine of tea)
€ 55,00 p.p. (3-gangen high wine, beer of tea)
Het arrangement is te boeken vanaf 2 personen.

De prijs van Just the Two of us is geldig tot 31 december 2023.

Just The Two of Us

Een gezellige (mid)dag uit in één van Nederlands mooiste Nationaal parken: De Weerribben-Wieden. Een park waar natuur, cultuur en leuke activiteiten hand in hand samen gaan. Just the 2 of us is speciaal gemaakt voor kleine gezelschappen en uitermate geschikt voor vrienden of familie.

Programmavoorbeeld:

11.30 uur
De tafel staat voor u klaar in het restaurant in Paasloo, waar de koffie of thee al voor u klaar staat met ambachtelijk gemaakte boerenbrok.

11.30 uur
Trek er samen op uit en ontdek het gebied op een E-chopper.

14.00 uur
Bespreek de ervaringen tijdens een heerlijke 3-gangen high tea, high wine, high beer of een sharing 2 -gangen lunch.

Genieten in de Weerribben

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan ene grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, bieden wij u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten is waar zij voor staan.